nlc.hu
Sztárok

Hajas László és Zsidró Tamás ingyen segít

Hajas László és Zsidró Tamás ingyen segít a járvány hősein

A két mesterfodrász kötelességének érezte, hogy segítsen az egészségügyi dolgozóknak, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy megfékezzék a koronavírus-járványt.

Hajas László és Zsidró Tamás vállalkozását is érzékenyen érintette a koronavírus-járvány. Hajas rengeteget veszített, de minden dolgozóját megtartva, két hónap után tudta kinyitni a fodrászszalonját. A bevételkiesés ellenére azonban a mesterfodrász beváltotta a járvány előtt tett ígéretét: orvosok, ápolók és asszisztensek frizuráját készíti el ingyen. 

„Március 14-e volt, amikor a kollégáimmal megbeszéltük, hogy mi lesz addig, amíg zárva kell tartanunk a kormányrendelet alapján. Ott vetettem fel, hogy amint lehetőség lesz rá, valahogy meg kel­le­ne hálálnunk a mindennapok hőseinek azt a hihetetlen bátorságot és önfeláldozást, amit a saját egészségük vagy akár az életük árán fognak tanúsítani” – mondta a Borsnak Hajas László, aki megalapította a Szépítsd a dokit Facebook-csoportot is.

Hajas László ingyen készített frizurát az orvosoknak, nővéreknek és ápolóknak (Forrás: Hajas Szalonok/Facebook)

Hajas László ingyen készített frizurát az orvosoknak, nővéreknek és ápolóknak (Forrás: Hajas Szalonok/Facebook)

A mesterfodrász kezdetben 100 egészségügyi dolgozó jelentkezését várta, de végül elengedte ezt a számot, mindenki, aki a jelentkezik, kap helyet és időpontot a szalonban. Hajas László kezdeményezéséhez más magyar, sőt, külföldi szalonok is csatlakoztak. Elsők között volt Zsidró Tamás, aki szinté érezte, hogy segítenie kell.

„Kötelességem ezt felajánlani a kollégáimmal együtt, hiszen ezek az emberek több ezer embert mentettek meg ettől a borzasztó vírustól” – magyarázta Zsidró, aki öt hétre kényszerült bezárni. A mesterfodrász is minden megkötés nélkül fogadja az egészségügyi dolgozókat, hogy szebbé varázsolja a napjukat. 

Olvass még többet Hajas Lászlóról és Zsidró Tamásról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top