nlc.hu
Sztárok

Sas József odavolt Medveczky Ilonáért

Sas József odavolt Medveczky Ilonáért: ,,Úgy imádott, mint az Istent”

Medveczky Ilonáért odavoltak a férfiak, nem csoda, hogy Sas József is kivetette rá a hálóját.

Medveczky Ilona húszévesen a semmiből került be az éjszakai élet forgatagába, és egyből megszerette a közönség. A férfiak imádták, többek között Sas József is kinézte magának, aki akkoriban már ismert volt ebben a világban. ,,Jóska úgy imádott, mint az Istent. A karzaton tobzódtak, oda már 12 forintért kaptak jegyet, és nem kellett fogyasztaniuk. A páholyokban viszont patakokban folyt a pezsgő. Bambit nem is árultak, az filléres italnak számított, nem illett a nívós helyek itallapjára” – emlékszik vissza a Story magazin hasábjain Medveczky Ilona.

Az egykori táncosnő azt is elárulta, hogy sokszor csak egy bunda takarta a meztelen testét, hiszen minden helyszínen más fellépőruhában jelent meg. „A helyszínek között egy fekete Volgával, saját sofőrrel közlekedtem. Mivel mindenhol másik kosztümben léptem fel, útközben mindössze egy csizmát és egy bundát viseltem a meztelen testemen, így az előadás előtt a két öltöztetőnőnek nem volt más dolga, mint rám adni a ruhát és a parókát. Sokszor épphogy csak beestem, már indult is a zene.”

Story címlap

Story magazin címlap

Medveczky Ilona filmbeillő élete:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top