nlc.hu
Sztárok

Kováts Adél a férfiakról

Kováts Adél szerint egyre kevesebb az igazi férfi

Kováts Adél elmondta a véleményét a mai férfiakról.

A régi vágású, udvarias, jó modorú férfiak kimentek a divatból – ezt a mondatot biztosan sokan hallották már az év alatt. Felnőtt egy másik generáció, teljesen mások a normák, mint régebben. A randis applikációk és a közösségi média világában még nehezebb olyan párt találni, akivel hosszútávon is sikeres lehet a kapcsolat. Ismert nők, köztük Kováts Adél is mesélt arról, hogy mi hiányzik a mai fiatalokból.

„A társas kapcsolatokban eltolódtak az erőviszonyok. Intelligencia kell ahhoz, hogy mindkét nem megtalálja a maga helyét. Egy bölcs idézet jut eszembe: ’Ne feledkezzetek meg arról, hogy a férfi dolga az, hogy a külvilágban tevékenykedjen, az asszonyé pedig a család, a béke, a nyugalom és a pihenés megteremtése.’ Amelyik család ezt nem fordítja le a saját életére, ott borulhat az egyensúly. Meg kell állapodni a szerepekben” – idézi a BEST a színésznőt. 

Kováts Adél szerint sokan kötnek házasságot hirtelen felindulásból, azért, mert abban a pillanatban nagyon szeretik egymást, ám évek múlva kiderül, hogy mégsem egymásnak teremtették őket. Szerinte éppen ezért megfontoltan kell cselekedni, valamint hagyni kell időt a kapcsolat megérésére.

BEST magazin

BEST magazin

Olvass még Kováts Adélról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top