nlc.hu
Sztárok

Így néz ki most Smith Jerrod a Szex és New Yorkból

Így néz ki most Smith Jerrod, Samantha pasija a Szex és New Yorkból

Emlékeztek még rá? Hihetetlen, de az őt alakító színész már 50 éves, és most kérte meg a barátnője kezét.

1998. június 6-án, vagyis 22 éve debütált az HBO képernyőjén a Szex és New York sorozat. Bár Samantha karaktere sokáig nem találta a számára tökéletes pasit, a hatodik évadban csak rátalált a pincérből lett színész pasira, Smith Jerrodra, akit Jason Lewis alakított. 

Jason Lewis, a Szex és New York sorozatban

Kim Cattrall és Jason Lewis, a Szex és New York sorozatban. (fotó: Profimedia, ©New Line Cinema/Courtesy Everett Collection)

Jason Lewis vagy 1970-ben, vagy 71-ben született, de ez olyan szupertitkos információ, hogy talán csak az FBI tudja. Kb. 33 éves lehetett, amikor megkapta Smith Jerrod szerepét a Szex és New Yorkba, amit aztán soha nem sikerült levetkőznie. Bár feltűnt több sorozatban, köztük az Így jártam anyátokkalban, és testvérekben is, mindenki arra emlékszik, hogy ő volt Samantha pasija az HBO sikersorozatában.

Jason Lewis 2020-ban

Jason Lewis 2020. március 8-án egy rendezvényen. (fotó: Profimedia)

A modellből lett színész magánélete legalább olyan titokzatos, mint a kora. Producer barátnőjét Liz Godwint idén januárban jegyezte el a People magazin szerint. “Ő szeret engem akkor is, amikor jó vagyok, és akkor is, amikor kevésbé ragyogok. Mindig mellettem áll és támogat. Jobb ember lettem, amióta ismerem. Hatalmas áldás, hogy ő van az életemben”- mondta a magazinnak Lewis, aki négy évvel ezelőtt Miamiban, egy bulin találkozott a nővel.

View this post on Instagram

I love you so much sometimes that it hurts 💋

A post shared by Liz Godwin (@liz_godwin) on

A hírek szerint 2021 őszére tervezik az esküvőt.

Szex és New York, nem csak rajongónak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top