nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabi szülés utáni teste

Tóth Gabi őszinte vallomása a szülés utáni testéről

Tóth Gabi ma már sokkal jobban elfogadja a testét, mint szülés előtt.
Tóth Gabi

Tóth Gabitól már megszokhattuk a kendőzetlen őszinteséget, és szerencsére ehhez akkor is ragaszkodik, amikor az anyasággal járó örömökről és nehézségekről beszél. Friss blogbejegyzésében arról írt a Csalad.hu-n, hogy szülés után sokkal jobban elfogadja a testét, mint azelőtt.

„Ott álltam a tükörképem előtt, nézegettem magam és arra jutottam, hogy tulajdonképpen szeretem, amit látok. Ezzel magamat is megleptem, mert szülés előtt szinte soha nem voltam elégedett a testemmel. Mindig volt valami bajom magammal, pedig hát a mostani látványhoz képest gondolhatjátok, hogy ég és föld volt. […] Namármost azóta lettek striák, narancsbőr, lóg is itt-ott, de én tényleg szeretem ezt a megviselt testet”

– írta az énekesnő.

Tóth Gabi azt is elárulta, hogy nem volt mindig ennyire kiegyensúlyozott és határozott ebben a témában:

„Persze hazugság lenne azt állítani, hogy ez mindig így van, mert hullámokban tör rám a méla undor, a zokogógörcs és azután – mint éppen most – az elégedettség. Fura, mi? Tényleg az van, hogy vannak napok, hetek, amikor belenézek a tükörbe és ordítva sírok. Ilyenkor teljesen reménytelennek látom, hogy ebből még valaha lesz olyan alak, amit megálmodtam magamnak.”

Azért azt is megjegyzi, hogy mennyire igazságtalan, hogy ha egy férfi pocakot ereszt, arra azt mondjuk, hogy cuki macis. Bezzeg egy nőnél máris gratulálnak neki az újabb babához, vagy azt vetik a szemére, hogy mennyire elhagyta magát. Igaz, teszi hozzá, a nők magukkal is sokkal szigorúbbak, mint a pasik.

„A lényeg, hogy változzon bármennyit a testünk, történjen bármi a bőrünkkel, a hasunkkal, a mellünkkel vagy a lábunkkal, a testünk segít abban, hogy alkossunk egy új csodát. Ez a csoda ott cseperedik, amíg képes nem lesz arra, hogy a világra jöjjön. Szóval legyünk hálásak a testünknek, bárhogy is néz ki és legyünk hozzá türelmesek akkor is, ha több időre van szüksége ahhoz, hogy újra a régi fényében ragyogjon!”

– zárta a gondolatait Tóth Gabi.

(Kiemelt kép: Instagram/Tóth Gabi)

Olvass még Tóth Gabiékról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top