nlc.hu
Sztárok

Eltűnt Naya Rivera

Eltűnt a Glee sztárja, Naya Rivera – 5 éves kisfiára egy hajón talált rá a rendőrség

A Glee sztárja hajókázni indult a kisfiával, azóta nem találják.

Naya Rivera 2009-től 2015-ig alakította a Glee című sorozat Santana Lopezét, ami igazi áttörés volt számára, azóta több nagyobb szerepet is kapott. A 33 éves színésznőnek öt évvel ezelőtt született a kisfia, akivel gyakran programoztak együtt, főleg, mióta nem élnek együtt a gyermek apjával. Most is egy ilyen anya-fia programra indultak a Piru-tóhoz Kaliforniába, a kirándulás viszont tragikus véget ért.

Naya Rivera fiát egy hajón találta meg a partiőrség a tavon, ám egyedül volt, az édesanyja nem volt mellette. Az ötéves Josey elmondása szerint az anyukája úszni indult, de nem jött vissza, és nem tudta, hogy kit kell értesíteni – írja a Daily Mail. A rendőrség tájékoztatása szerint a színésznő nem vitt magával semmit, és az autója is a közelben parkolt. Helikopterekkel és keresőcsoportokkal keresik, de egyelőre nem akadtak a nyomára.

naya rivera és a fia josey

Az utolsó kép, amit Naya Rivera az eltűnése előtt posztolt

A hatóságok szerint a nő megfulladhatott, ezért akár a tó mélyén is lehet, így már búvárok is keresik. Az egyik helyi hajóskapitány azt mondta a lapnak, hogy pár óra után már csak a holttestét keresték. A férfi azt is elárulta, hogy figyelték a hajót, ám egy idő után már csak a kisfiút látták a fedélzeten, ezért értesítették a hatóságokat, akik nagy erőkkel érkeztek a helyszínre.

Sokan már a Glee-átokról beszélnek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top