nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamelát keményen bírálják

Keményen bírálják rajongói Hódi Pamelát a Tóth Bencével való kapcsolata miatt

Hódi Pamela rajongói kiakadtak azon, ahogy a magánéletét kezeli a modell.

Hódi Pamela az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező influenszer Magyarországon. Éppen ezért szinte lehetetlen, hogy ne ossza meg az embereket – sokan szeretik, de bírálói is vannak bőven. Nemrég egy hetilap címlapján jelentette be, hogy már nincsenek együtt a vőlegényével, ám pár nappal később a követői szinte biztosak voltak benne, hogy újra összejöttek. Sokan éppen ezért nem értik, hogy miért nem lehet tiszta vizet önteni a pohárba… A kérdéses posztot itt megnézheted.

,,Érdekes! Van itt egy rossz kapcsolatból kilépő, önmagát újra megtaláló ( és az új szerelmet is) erős, talpraesett nő! Szuper! Gondoltam egy jó darabig! Aztán lemondott esküvő, szakítás! Instán csönd, de szennylapnak sok pénzért eladós történet! Aztán egy vallomás ami lehetett volna egy szívből kikívánkozó kifakadás! De nem, egy stúdióba felvett, előre megíratOTT szöveg! Két fontos mondattal! Innentől az oldalon még több szponzor,reklám poszt -mert meg kell élni valamiből- ezen felkaptam a fejem! Erős, okos nő a követőiből akar megélni- dolgozni nem menő elmenni- de annyira se tisztelte őket, hogy őszintén egy posztba leírja azt, amit végül is nem kis összegért lenyilatkozott egy szennylapnak! A másik érdekes mondat Bencével többet nem leszünk együtt kijelentés! Az rendben van, hogy innentől úgy döntöttél, hogy a magánéleted megtartod magadnak! Jó döntés is! De minek hazudozni? Szidod ez exed és a feleségét, de te egy fokkal sem vagy jobb vagy több náluk! Sőt lehet, hogy ők lehetnek akár ellenszenvesek, de legalább nyílt lapokkal! Tegnapi insta sztoridban látszott Bence kislányod mellett! Valaki meg is említette kommentben, de letörölted egyből az insta sztorival együtt! Tehát itt egy több százezres követő tábor akik tulajdonképpen a megélhetésed biztosítják, de hazudsz ezeknek az embereknek!” – írta az egyik kommentelő Hódi Pamela képe alatt, a modell pedig nem hagyta magát. 

,,Szerintem túlságosan szigorúan nézed az életet és túlságosan negatívan, a kommunikálásod annak ellenére hogy valójában semmit nem tudsz rólam. Mivel engem személyesen nem ismersz, így csak az életem kb 30% -ról tudsz! Így azt gondolom, hogy ilyen sorokat leírni nem túl kedves dolog. Persze természetesen véleményed lehet és el is fogadom, bár egyet nem értek! Én élem az életem a saját elveim és belátásom szerint, ami teljesen más egy médiaszereplő életében, mint egy civilnek” – válaszolta a modell, aki a követői nagy része megvédett.

hódi pamela és tóth bence

Hódi Pamela és Tóth Bence (Fotó: Smagpix)

Olvass még Hódi Pamela és Tóth Bence kálváriájáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top