nlc.hu
Sztárok

Kocsis Judit látja a jövőt

A Drága örökösök Zsókája látja a jövőt – Kocsis Juditnak különös megérzései vannak

Kocsis Judit azt sem titkolja, hogy közvetlen kapcsolatban áll az égiekkel.

Kocsis Judit kiváló színésznő, ám az ország nagy része a Drága örökösök szereplőjeként ismerte meg. Zsóka egy minden lében kanál karakter, ám a való életben ez egyáltalán nem jellemző a megformálójára. Az annál inkább, hogy nagyon spirituális, és hisz abban, hogy meg van írva a sorsunk. Az 58 éves színésznő családjában és kollégái között régóta köztudott, hogy megérzi a jövőt.

Kocsis Judit a BEST-nek elárulta, hogy már több családtagja születendő gyermekének a nemét jól megtippelte, azonban sajnos nem csak a jó, de a rossz dolgokról is van előérzete. ,,Előfordult már, hogy találkoztam egy ismerősömmel, és miközben beszélgettünk, folyamatosan az járt az eszemben,hogy valamilyen betegség gyötri. Utólag kiderült, hogy igazam volt, csak még ő maga sem volt ezzel tisztában. Ezek a megérzések sokszor ijesztőek, ám szerencsére nem folyamatosan kapom őket” – mesélte a lapnak a színésznő.

Elárulta, hogy korábban volt egy autóbalesetük a férjével, ahol totálkárra tört a kocsi, ők viszont nem sérültek meg. Ezt azzal magyarázza, hogy az égiek mindvégig velük voltak. A színpadon is volt több olyan balesete, amikor majdnem megsérült, de egy hajszállal mindig megmenekült – állítása szerint őrangyal vigyáz rá. 

A BEST

A BEST

Olvass még a Drága örökösök szereplőiről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top