nlc.hu
Sztárok

Naya River eltűnése a Piru-tóban

Rengeteg haláleset történt a tóban, ahol Naya Rivera eltűnt

Az elmúlt 23 évben egy tucatnál is többen fulladtak bele a kaliforniai tóba, ahol Naya Rivera színésznő eltűnt.

A hatóságok szerint nagy a valószínűsége annak, hogy a kaliforniai Piru-tavon eltűnt Naya Rivera színésznő megfulladt. Holttestét pedig azért nem találják, mert nem jön fel a víz felszínére, beleakadhatott a tó veszélyes növényzetébe.

A tóhoz több tragédia is fűződik, 1994 és 2000 között 7 ember fulladt bele. Az elmúlt 23 évben pedig egy tucatnál is több fulladásos haláleset történt a Piru-tóban.

Piru-tó, Kalifornia, ahol eltűnt Naya Rivera

Sokan megfulladtak korábban a kaliforniai Piru-tóban, ahol eltűnt Naya Rivera (Fotó: Amy Sussman/Getty Images/AFP)

Korábban a legveszélyesebb és legtöbb fulladásos halált okozó tónak minősítették. Azért veszélyes, mert a heves széllökések és az 50 méter mély hideg víz könnyen elnyelheti az úszókat.

A helyi seriff szerint egyébként Naya Rivera ismerte a tavat, évek óta oda járt. Kevin Donogue hozzátette, olyan feladat megtalálni a holttestet, mint tűt keresni a szénakazalban, ugyanis semmit sem látni a víz alatt a növényzettől.

Naya Rivera

A 33 éves Naya Rivera színésznő úszni met, de nem jött vissza (Fotó: David Livingston/Getty Images/AFP)

Naya Rivera fiát egy hajón találta meg a parti őrség a tavon, ám egyedül volt, az édesanyja nem volt mellette. Az ötéves Josey elmondása szerint az anyukája úszni indult, de nem jött vissza. A 33 éves színésznő 2009-től 2015-ig alakította a Glee című sorozat Santana Lopezét, ami igazi áttörés volt számára, utána több nagyobb szerepet is kapott. 

(24.hu)

(Kiemelt kép: David Livingston/Getty Images/AFP)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top