nlc.hu
Sztárok

Simon Kornél és Gryllus Dorka sokkot kapott

Simon Kornél a babavárásról: “Sokkot kaptunk”

Kilenc éve szeretne még egy gyereket Simon Kornél és Gryllus Dorka, és boldogok, hogy megtörtént a csoda. A színész most a babavárásról mesélt.

Határtalan boldogság töltötte el a színészpárt, amikor kilenc év várakozás után kiderült: Gryllus Dorka a második gyerekükkel várandós. A 47 éves színésznőnek és Simon Kornélnak is számos kétséggel le kellett magukban számolniuk ahhoz, hogy átadhassák magukat az örömnek, hiszen mindketten tudják, az ilyen kései terhesség számos kockázattal jár a statisztikák szerint. Erről először a Story magazinban számoltak be, most pedig a színész mesélt a babavárásról. 

Gryllus Dorka 47 évesen gyereket vár, Simon Kornéllal mesélnek

A Story magazin címlapjáról tudta meg a nyilvániosság: Gryllus Dorka és Simon Kornél ismét gyereket várnak

“Sokkot kaptunk, amikor kiderült. Főleg így kilenc év után ez azért metál. Viszonylag be voltunk rendezkedve arra, hogy egy gyerek, aki szépen lassan majd felnő, értelmesedik…Most pedig az egészet elölről kell kezdeni. Főleg ez az alváshiány az, amitől rettegek” – vágott bele egyből a közepébe Simon Kornél, amint leült a Reggeli műsorvezetőivel beszélgetni. Mint kiderül, ez az egy az, amitől tényleg tart a színész, minden mást nagyon vár. Második fiát máris a nevén emlegetik, és az is kiderült, miért Áronnak keresztelték. 

“A feleségem jött haza a terhesgondozásról, nem tudom hány fényképpel és a Gábor Áron utcán jött le. Meglátta, hogy Gábor Áron rézágyúja…Áron legyen a gyerek! Így lett Áron, amikor hazajött, közölte, hogy szerinte Áronnak kellene hívni a gyereket, én meg nem tiltakoztam, nekem is tetszik ez a név” – mesélte a színész, hozzátéve, hogy az első alkalomnál ő választotta a Soma nevet az elsőszülött fiuknak. 

Gryllus Dorka és Simon Kornél a fiukkal, Somával - 2016 decemberében a Best magazinban láthattunk ritka családi képeket

Gryllus Dorka és Simon Kornél a fiukkal, Somával – 2016 decemberében a Best magazinban láthattunk ritka családi képeket

Ezúttal részletesen mesélt Simon Kornél arról, mennyire biztos volt a felesége terhességében, miközben Dorka kételkedett benne. Ahogy mondja, szerinte a test emlékezett az első várandósságra, mert sokkal hamarabb kigömbölyödött a párja, aki folyamatosan émelygett és csokit evett uborkával, de a színésznő talán azért is volt óvatosabb, mert a nőgyógyásza nem sok esélyt adott a második gyerekre. 

“Volt egy ilyen időkapu, mondta, hogy ha azon belül teherbe esik Dorka, vagy áldott állapotba kerül, hogy szebben fogalmazzak, akkor lesz, de akkor nem lett.” 

Simon Kornél boldogan mesél a babavárásról és arról, milyen apának tartja magát: 

Simon Kornél és Gryllus Dorka 2010 óta vannak együtt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top