TV-sztárok

Gryllus Dorka párkapcsolatában nem számít a korkülönbség

Ha egy férfi fiatalabb nővel jön össze, a legtöbben elismerően csettintenek, ha a nő az idősebb, összesúgnak a háta mögött. A Spektrum Home-on látható NőComment! vasárnapi adásának felvételén sokakat meglepett, amikor Gryllus Dorka erről beszélt. 

Valamivel több mint három évvel idősebb Gryllus Dorka a párjánál, és ahogy mondta, köztük Simon Kornéllal sosem volt téma a korkülönbség. A NőComment! felvételén ezzel kapcsolatban mesélt, ahogy a BEST magazinban olvashatjuk. 

„Úgy látom, hogy egyáltalán nem rossz dolog, ha egy párkapcsolatban a nő idősebb a párjánál. Nálunk egyébként az egész családban ez a jellemző. Nekem fiatalabb a szerelmem, az édesapám hét évvel fiatalabb az édesanyámnál, és a testvérem, Samu felesége is hét évvel idősebb az öcsémnél.”

Dorka szerint egy párkapcsolatban semmi jelentősége annak, ki hány éves.

„Ne tántorítson el senkit a korkérdés, ha a szerelemről van szó. Egy dolog számít, hogy a két ember szeresse egymást. Tapasztalatból mondom, hogy nincs különbség a között, ha egy nő nála fiatalabb férfival jön össze, mint ha egy idősebb lenne a választottja. Én sem a kora miatt szerettem bele a páromba.” 

A kezdetekről, az első találkozásról és a családalapításukról is mesélt a korkülönbség kapcsán a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top