nlc.hu
TV-sztárok

Simon Kornél az apaságról

Gryllus Dorka férje, Simon Kornél: vannak félelmeim

46 évesen felesége, Gryllus Dorka ismét várandós. Simon Kornél pedig arról mesélt, hogy áll az apasággal.

Gryllus Dorka és Simon Kornél második közös babájukat várják. Simon Kornél az apaságról vallott, ő hogy éli meg a második babavárást.

“Mivel Áron már a második fiunk lesz, így vannak tapasztalataink, tudjuk, hogy az első időszak milyen nehéz lesz, és mennyire keveset alszunk majd. Ugyanakkor ha arra gondolok, hogy lesz még egy ugyanolyan aranyos gyerekem, mint Soma, az erőt ad. Szülőnek lenni el nem múló szerelem, egész életre szóló kapcsolat. A mai életben nagyon nehéz ilyen egyértelmű pontot találni máshol, az életemben pedig már lesz két ilyen stabil kapcsolat” – mondta a Story magazinnak Gryllus Dorka férje, Simon Kornél.

Simon Kornél az apaságról vallott

Gryllus Dorka és Simon Kornél második fiúkat várják. Fotó: Szabolcs Birton/smagpix

“Sok aggasztó dolog történik a mai magyar színházi világban, közben várjuk a második vírushullámot, így még abban sem lehetünk biztosak, hogy ősztől rendesen tudunk majd dolgozni. Aztán persze az aggodalomnak van egy lelki oldala is: bennem szinte mindennap felmerül, hogy jó szülő vagyok-e” – vallotta be Simon Kornél.

A teljes interjú a Story magazin legfrissebb számában olvasható.

Demcsák Zsuzsa, Hevesi Kriszta Für Anikó és Károly herceg

Simon Kornél minden nap azon aggódik, jó szülő-e.

Simon Kornél és Gryllus Dorka 2010 óta vannak együtt: 

(Nyitó kép: smagpix/Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top