nlc.hu
Sztárok

Katalin hercegné rövidebb, világosabb haját dicsérik

Katalin hercegnét megfiatalította az új frizura

Sokak nagy örömére Katalin herecgné változtatott a frizuráján és határozottan az előnyére vált.

Az elmúlt évek alatt megszokhattuk, hogy Katalin hercegné frizurája ad beszédtémát, és nemcsak a női magazinoknak, hanem a komplett brit sajtónak. Emlékezetes történet, amikor a hercegné ősz haját kinagyították a képeken és ettől csak még szimpatikusabb lett az embereknek, hogy ő sem mindig tökéletes. A szürke ötven árnyalata – saga aztán véget ért nyolc éve, és Katalin frizurája évekig ugyanolyan volt: sötétbarna és a vöröses barna között ingadozó, hosszú és hullámosra szárított, pont, mint amikor megismerte a világ Vilmos herceg barátnőjeként. 

Katalin hercegnét sötétbarna hajjal szoktuk meg: 

Katalin hercegné hosszú, barna hajjal 2011-ben
Megnézem
Összes kép (5)

Tavaly, amikor lányát az első iskolai napjára elkísérte, észrevették, hogy Katalin hercegné haja egészen más. A napfényben szinte már karamell színűnek tetsző fürtjeiről kiderült, hogy a csalóka megvilágítás miatt tűnt olyan világosnak, most viszont nem erről van szó. Katalin hercegné BBC új Tiny Happy People programja kapcsán vállalt szereplést és miközben a kisgyerekek nyelvi készségeinek fejlesztéséről és ennek az ügynek a fontosságáról mesélt, csupa mosoly volt, az érte rajongók szerint viszont nem ezért tűnt fitalabbnak, hanem mert mostani frizurája telitalálat. 

Katalin hercegné új frizurája sokkal világosabb

Katalin hercegné új frizurája sokkal világosabb (Fotó: Profimedia)

Az angol nyelvű rajongók máris bronde néven emlegetik ezt a színt, – és most nem paprikajancsiskodom el, hogy a szóösszetételt lefordítom barszőnek-, inkább maradjunk annyiban, hogy a bronde a szőke (blonde) és a barna (brunette) kombinációját takarja. Bizonyos beállításokban látszik, hogy Katalin haja alapvetően is világosabb, de az arcához közelebb még inkább szőkés, és másképpen is vágta ezúttal a fodrásza. 

Katalin hercegné szökébb hajjal fiatalabbnak tűnik

Katalin hercegné szökébb hajjal fiatalabbnak tűnik  (Fotó: Profimedia) 

Nekünk tetszik a változás, egyes vélemények szerint tíz évet fitalaított ez a frizura Katalin hercegnén: 

Katalin hercegné stílusa is sokakat megihlet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top