nlc.hu
Sztárok

Keleti Andrea házasságának jót tett a fogyás

Keleti Andrea férjének is tetszik a változás

Keleti Andrea bomba formában van, és a magánélete is irigylésre méltóan alakul.

Arról nekünk is mesélt már Keleti Andrea, hogy a fogyása óta sokkal energikusabbnak érzi magát és visszatért az önbizalma is.

“Az volt a célom, hogy visszanyerjem az alakomat, azt az Andit szerettem volna látni a tükörben, aki a Szombat esti lázban táncolt pár évvel ezelőtt Csonka Bandival. A „duci Andi”-t, mert így hívtam magam a korábbi képeket nézve, nem akartam látni ötven év felett. Csúcsformába akartam magam hozni” – mesélte az nlc-nek adott inetrjúban a táncművész. 

Keleti Andrea 8 kilós fogyása nagyon látványos (Fotó: Lung András)

Keleti Andrea 8 kilós fogyása nagyon látványos (Fotó: Lung András)

Andrea nagyon sok rajongói levelet kap, mindenki arra kíváncsi, hogy mi lehet a titka? Keleti Andi sosem volt igazán telt alkat, de az elmúlt években észrevétlenül kúszott fel rá pár kiló, viszont most egy kutatási anyagnak hála jócskán lefogyott, és nem győzi bezsebelni a bókokat. Pláne, miután fürdőruhában is megmutatta a változást.  

“Sok visszajelzést kapok, hogy mennyire inspiráló, amit elértem, ez hihetetlenül jól esik. Én is látom persze az eredményt, főleg a ruháimon, hiszen két mérettel kisebb kell, de az emberek, pláne akikkel régen találkoztam, komolyan rácsodálkoznak, hogy mennyire jó formában vagyok.”

A nemrégiben leadott 8 kiló varázslatosan hatott a magánéletére is.

“A férjem is nagyon büszke rám, bár neki mindenhogy tetszem, de most ez kicsit olyan, mintha visszakapta volna a régi feleségét, hiszen sok évvel ezelőtt voltam ennyire vékony! Nekünk a karantén is jót tett, hiszen előtte rengeteget dolgozott a párom, keveset volt itthon, és már nagyon hiányzott, hogy ilyen sokat együtt lehessünk. Persze azért annak nem örülnék, ha újra be kéne zárkóznunk, egzisztenciálisan is komolyan megviselne, de szerencsére a mi családunk az elmúlt időszakot nem sínylette meg” – mesélte Andrea, aki az idei nyarat igazán aktívan tölti.

Keleti Andrea és a férje, Kovács Zoltán

Keleti Andrea és a férje, Zoltán kapcsolatának jót tett az elmúlt pár hónap (Fotó: Lung András) 

“Jó sok időnk volt pihenni, így inkább a munkának szenteljük a nyarat, és néhány hétvégét szánunk kikapcsolódásra, de azt is szigorúan Magyarországon. Nemrég Tisza-túrán voltunk, készülünk a Balatonra is, ahol szintén aktívan töltjük majd az időt. Úgy látom, a gyerekek számára ezek sokkal jobb élmények, mintha egy medencébe lógatnánk egész nap a lábunkat.” 

Keleti Andrea nem az egyetlen, aki inspiráló: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top