nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila műsora

Új műsora lesz Árpa Attilának, testhez álló szerepet kap

Árpa Attila az Arena4 csatorna magazinműsorát fogja vezetni.

Hamarosan újra feltűnik a képernyőn Árpa Attila – írja a Kreatív. Ő vezeti majd az augusztus elején induló Arena4 csatorna hetente jelentkező, NFL (National Football League, amerikaifutball szövetség) elemző magazinműsorát.

Árpa Attila új műsort kap.

Árpa Attila (j) rendező instruálja Bicskey Lukácsot (háttal) az Argo 2 című film forgatásán Mogyoród közelében 2013. szeptember 17-én.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Árpa Attila 2013 és 2014 között a Magyar Amerikai Futball Szövetség elnöke, illetve a Budapest Wolves amerikaifutball-csapat alapító-elnöke és játékosa is volt, vagyis többszörös magyar bajnok. A színész korábban a Szerencsekerék és a Mokka műsorvezetője volt.

A Kreatív a csatorna közleményére hivatkozva azt írja, Árpa Attila mellett az NFL-stábban dolgozik majd Kun Zsolt “Maka”, aki az előző években közel 200 NFL-meccset kommentált élőben, illetve a Digi Sporttól érkező Kerek István, a Fűzővelkifelé! szaklap korábbi szerkesztője.

Szakértőként és vendégként feltűnik majd Kovács Bálint, a Fűzővelkifelé! elemzője, Czirók Márton, a magyar válogatott elkapója, Gecser Máté, szintén a magyar válogatott elkapója, illetve Zahovay Ádám, a magyar egyetemi amerikaifutball-válogatott támadó koordinátora.

Árpa legutóbb az RTL Álarcos énekes adásaiban tűnt fel 17 év után, a műsor végén derült ki, hogy őt rejti a Krokodil maszk. Bár Sebestyén Balázs és Istenes Bence jól tippeltek, még őket is meglepte a leleplezés. A négy nyomozó és a műsorvezető is azt mondta: nem nézték ki Árpából, hogy ennyire laza és szórakoztató figura, aki bevállal egy ilyen műsort. 

A sportember Árpa Attilának nem rég kellett megműteni a keresztszalagját.

Tudj meg többet Árpa Attiláról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top