nlc.hu
Sztárok
Így néznek ki ma a Top Gun szereplői

Így néznek ki ma a Top Gun főszereplői

Pont időben hoztuk el nektek a galériát, ugyanis nemsokára érkezik a Top Gun folytatása!
Így néznek ki ma a Top Gun főszereplői

A Tony Scott rendezte Top Gun 1986-ban debütált és hatalmas siker lett. A kritikusok körében kevésbé, mert hangsúlyozták a számos technikai malőrt, amit a készítők vétettek. Ez a közönséget azonban nem zavarta, és kasszasikert varázsoltak belőle, olyannyira, hogy a filmet a mai napig emlegetik. A Top Gun elnyerte a legjobb főcímdalért járó Oscar-díjat is, Berlin: Take My Breath Away című számáért.

A történet alapja, hogy a Tom Cruise alakította Pete „Maverick” Mitchell fiatal pilóta és elhatározza, hogy ő lesz minden idők legjobbja, és sikerül is bekerülnie az elitbe, az öthetes Top Gun elnevezésű kiképzésre, ahol beleszeret egyik tanárába.

Akaratos, makacs és öntelt, azonban minden átértékelődik benne, amikor egy gyakorlaton barátja balesetet szenved és meghal. A fiatal magát okolja a történtekért és soha többé nem akar gépet vezetni.

A Top Gunt folytatták, 34 évvel az eredeti után jelenik meg (kicsit a koronavírus miatt, csúszva) a Top Gun: Maverick, ám, az eredeti főszereplők közül volt, aki már nem kapott ajánlatot a folytatásra. Galériánkból kiderül, hogy ki:

Tom Cruise - Pete "Maverick" Mitchell
Megnézem
Összes kép (5)

(Kiemelt kép: PARAMOUNT PICTURES / DON SIMPSON / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP és
Frederick M. Brown / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top