nlc.hu
Sztárok

Erdei Zsolt házassága

A karantén mentette meg Erdei Zsolt házasságát

A sok nehézség után újra boldog Erdei Zsolt és párja.

Erdei Zsolt és kedvese, Dudás Réka már 7 éve alkot egy párt, sok hullámvölgyet éltek meg együtt. Idén januárban még arról lehetett hallani, hogy válságba került Madár párkapcsolata. Az élet ugyanis sok kihívás elé állította a párt: közösen nevelik Erdei Zsolt első házasságából született fiát, a 13 éves Viktort, a két közös gyerekük – Gréti és Vilmos – pedig koraszülöttek voltak.

Erdei Zsolt

Jót tett a karantén Erdei Zsolt házasságának – MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Az egykori profi ökölvívó elmondása szerint a karantén ideje alatt sokkal közelebb kerültek egymáshoz, még szorosabb lett a kapocs kettőjük között. “Egy nagyon kiegyensúlyozott családi hátterem van. Rékával nagyon jól vagyunk” – árulta el a Tények Pluszban.

Nagyon sok időt töltöttünk együtt. A gyerekekre főztünk, játszottunk kint a kertben. Ennyi időt egy huzamban nemigen voltam otthon. Arra, hogy hetekig ki sem mozdulok a házból és a kertből, arra még nem volt példa” – vallotta be Erdei Zsolt.

Olvass még Erdei Zsoltról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top