Sztárok

„Szó sincs válásról” – válságban van Erdei Zsolt párkapcsolata?

Az egykori profi ökölvívó őszintén vallott a kapcsolatáról és annak nehézségeiről.

Magyarázkodni kényszerült Erdei Zsolt, miután párkapcsolatáról és a gyereknevelésről vallott a hot! magazinnak. Az interjút követően sokan úgy gondolják, hogy a Magyar Ökölvívó Szakszövetség társelnöke magánéleti válsággal küzd. 

Erdei Zsolt

„A párom egész nap otthon van, a legkisebbre vigyáz. Én vi­szont munka után rohanok a gyerekekért az iskolába, óvodába, majd gyakran a játszótérre, és csak utána haza… Úgy érzem, teljes értékű édesapa vagyok. Este fél 10-kor, miután mindegyik gyereket sikerült ágyba dugni, mi is annyira fáradtak vagyunk, hogy amikor befekszünk az ágyba, akkor azonnal el is alszunk….) A gyerekekkel intenzíven kell foglalkozni, és a napunk nagy részét ez teszi ki, azonban úgy látom, hogy erre kezd rámenni a kapcsolatunk is” – nyilatkozta Erdei Zsolt, aki két gyereket nevel jelenlegi párjával, Rékával. Az egykori profi ökölvívónak az első házasságából is van egy 13 éves kamasz fia, akit ő nevel. A gyerekeket nem akarják másra bízni, ezért kevesebb idejük jut egymásra.

Erdei Zsolt a Borsnak is elismerte, hogy párjával problémákkal küzdenek, de azon vannak, hogy minél előbb elsimítsák őket. „Szó sincs válásról, hiszen szeretjük egymást” – mondta a bokszoló, aki mindent elkövet, hogy ne legyenek konfliktusok a kapcsolatukban. Ennek ellenére, ahogy mindenhol, náluk is előfordulnak viták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top