nlc.hu
Sztárok
Fluor Tomi kifakadt

Fluor Tomi kifakadt; nem érti miért csak a fizikai munkát becsülik az emberek

Fluor Tomi meglepő őszinteséggel írt a hivatásáról és arról, miért ez a legnehezebb munka, amit valaha csinált.

Nem vártam a magyar kommentkultúrától sokat, de az elkeseredett zenészek alatti hozzászólásokat olvasva elég aggasztó kép tárult elém” – kezdte megdöbbentően őszinte posztját Fluor Tomi, aki úgy véli, sokan alábecsülik a zenészek hivatását. „Az én munkám nem ér véget a műszak után, ez egy 0-24-es történet folyamatos nyomás alatt, hatalmas felelősséggel terhelve.”

„Volt, hogy nem tudtam, miért kapok nehezen levegőt, vagy, hogy miért kezdek el egyik pillanatról a másikra zokogni, aztán sugárban hányni. Jött a pánik és magam körül csak egy összeomló világot láttam” – vallja be a magát az introvertált személyiségek közé soroló énekes, aki azt se rejti véka alá, hogy a mai napig hetente jár pszichológushoz a pánikbetegsége miatt.

Az énekes bejegyzésében elárulta, a nehéz időszakot a tartalékaiból vészeli át, számára nem az anyagiak okozzák a legnagyobb problémát. Hozzátette, pontosan tudja, hogy milyen a kétkezi munka, dolgozott ugyanis hentespultban, szalag mellett és melózott tejüzemben is. „Voltam az élet egyáltalán nem irigyelt oldalain is, és bármit melóztam, ekkora felelősséget és nyomással semmi nem járt. Szóval, ha nem gond, nem tudom többre tartani a kapálást, mint az agyi munkát” – zárta sorait.

Olvass még többet Fluor Tomiról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top