nlc.hu
Sztárok

Csobot Adél az új világáról posztolt

Csobot Adél titokzatos üzenete egy új életről árulkodik

Titokzatos új időszakról posztolt hétfőn hajnalban CSobot Adél. De mi ez a nagy változás az életében?
Csobot Adél az Álarcos énekesben

“Korán keltem, sietek. Mától egy új világba csöppenek. Hálás vagyok érte”– írta hétfő hajnalban az Instagram-oldalára Csobot Adél. S rögtön meg is indultak a találgatások arra vonatkozóan, hogy vajon milyen új korszak köszönthetett be Adél életébe? Sokan arra tippeltek, hogy Adél a Reggeliben lesz műsorvezető, ám aki bekapcsolta hétfőn reggel a tévét, az nem találkozott az RTL képernyőjén vele. Ráadásul a két ország között ingázó Istenes-Csobot párnál soha nem lehet tudni, hogy éppen Magyarországon, vagy Németországon vannak.

Szerinted, mi lehet az az új világ, amibe a kétgyermekes anyuka belecsöppent? Vajon jelent valamit, hogy a poszt alatt Dobó Kata kommentje is megjelent? Esetleg Adél színházban lesz látható? Esetleg rádiózni kezd? Vagy az őszi Álarcos énekesre utal a bejegyzése? Esetleg már Németországban kapott, valamilyen felkérést? Te mit gondolsz, miben változik mostantól Adél élete?

kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Mizu, Bence?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top