nlc.hu
Sztárok

Gáspár Beát ismét feljelentették, nem hagyja magát

Gáspár Bea az újabb feljelentés után: “Betelt a pohár, nem hagyjuk magunkat”

Újra feljelentették Gáspár Beát, de most már nem hagyja magát.

Nagyon megviseli a Gáspár családot az autóbalesetük óta zajló huzavona, mert még most is rendőrségre kell járniuk. Tavaly novemberben történt a baleset, amikor egy másik autós forgalommal szembe hajtott a 21-es főúton, és összeütközött a szabályosan haladó BMW-vel, amelyet Gáspár Bea vezetett. Azóta a nyomozás lezárult, a vizsgálat megállapította: bár a megengedettnél valamivel nagyobb sebességgel haladt, nem Bea asszony volt a hibás, a másik sofőr figyelmetlenül rossz irányba hajtott fel az útra. Ennek ellenére Beának ismét a rendőrségen kell vallomást tennie, miután a vétkes sofőr feljelentette, 

Gáspár Bes és Gáspár Győző a baleset óta küzd az igazáért

Gáspár Bes és Gáspár Győző a baleset óta küzd az igazáért (Fotó: Instagram)

“Nem ez az első feljelentése. Korábban azért terelte jogi útra az ügyet, mert kimondtam a nevét, valamint a közösségi oldalamon elmondtam róla a véleményemet. Most pedig hazugságot állít rólam” –nyilatkozta a Blikknek Bea asszony, aki nem érti, hogyan tudott ennyire elfajulni a helyzet, és miért vádolják zaklatással. 

“Ő jött nekünk az autójával, majdnem meghaltunk, és még fel is jelent? Eltelt kilenc hónap, azóta sem fizetett a biztosító, ott áll az autó a szervizben, s még neki áll feljebb? Rágalmazással, becsületsértéssel meg zaklatással vádol, és több millió forintot követel tőlünk. Miután kihallgattak a rendőrségen, én is feljelentést teszek ellene, mert meg akart ölni minket, és addig nem nyugszom, amíg büntetőügyben el nem ítélik.”

Győzi korábbiaknál sokkal nyugodtabban csak annyit mondott, unja már a meddő vitát, Bea viszont úgy fogalmazott, nem tudják, mire megy ki a játék, de besokalltak és nem hagyják magukat.

“Kíváncsi lennék, ahhoz mit szólna, ha benyújtanám én is az igényemet, hogy vegyen egy új X6-os BMW-t, olyat, amilyet összetört. Kilenc hónap alatt nem állt elénk, nem nézett a szemünkbe, nem kért bocsánatot, sőt, az okot sem mondta el, miért hajtott fel a forgalommal szemben az autóúton. Nem hagyjuk magunkat, betelt a pohár.” 

Gáspárék vétlenek voltak, mégis pénzt akarnak tőlük: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top