Sztárok

Feljelentették Győzikééket, teljesen kiborult a Gáspár család

Érthetetlenül állnak Győzikéék a történtek előtt.

Folytatódik a Gáspár-család kálváriája, 5 millió forintot követelnek Győzikééktől. A napokban értesítést kaptak a Gyöngyösi Járásbíróságtól, hogy nem csak a showman-t, de a feleségét, Beát és lányát, Evelint is feljelentették – számolt be a Tények Plusz.

Gáspár Győző

Gáspár Győző és családja jogtalannak tartja a balesetet okozó nő követelését -Forrás: Tények Plusz – videó

Tavaly novemberben a 21-es úton szembejött velük egy autó, ami állítólag fékezés nélkül, szándékosan beléjük hajtott. Centikent múlott a Gáspár család élete; a volán mögött Bea asszony ült, akit lelkileg nagyon megviselt az ütközés, napokig csak sírt. A balesetet okozó nő azonban most feljelentést tett a Gáspár családdal szemben, és 5 milliót követel rágalmazás és becsületsértés miatt. A baleset után ugyanis Gáspár Bea őszintén elmondta a véleményét egy videóban, amiben kimondta a balesetet okozó nő teljes nevét. „Összetörte a Bea autóját, összetörte a karácsonyunkat, összetörte a lelkünket, és mi fel vagyunk jelentve, mert mi akkor szabályosan közlekedtünk” – fakadt ki Győzike.

A család nem érti, miért kér kártérítést a baleset okozója, hiszen éppen ő volt az, aki összetörte más autóját, és veszélyeztette az életüket. Gáspár Bea nem érzi magát hibásnak, azt mondja, ő teljesen szabályosan közlekedett. Sőt a történtek óta a biztosító sem fizetett, valamint a rendőrség sem zárta le az ügyet.

Nemcsak Győzike és felesége, Bea asszony tartja jogtalannak a balesetet okozó nő követelését, hanem a showman testvére, Zsolti is teljesen ki van borulva. Úgy gondolják, tönkretették az életüket.

Győzike ügyvédje szerint a Gáspár család nem követett el bűncselekményt. Az ügyvéd arra számít, hogy sikerül gyorsan lezárni a baleseti ügyet, és nem kell bíróságra járniuk. A lehetséges tárgyalások csak ősszel vagy jövő év elején kezdődhetnek, erről az nlc. Instagram live-ban is beszéltek tegnap este.

Olvass még a Gáspár családról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top