nlc.hu
Sztárok
Meghan Markle régi családi fotói

Régi képek a ma 39 éves Meghan Markle családi albumából

Boldog gyerek volt Meghan Markle, ez a régi családi képeken is látszik.

Amikor Meghan Markle és Harry herceg szerelme nyilvánosságra került, úgy tűnt, hogy a színésznő élete maga lesz a megtestesült Disney-mese. Tudjuk, hogy nem így alakult a történet, és ma már Meghan a második olyan elvált, amerikai nő, aki felforgatta a brit királyi cslaád életét. A róla szóló történetek többségében ő a negatív figura, aki másokat ugráltat, szeret dirigálni, miközben arról panaszkodik, hogyan bánnak vele az emberek, és lenézik a származása miatt. Mesélt a hányatott gyerekkoráról, arról, hogy az anyja egyedül nevelte őt, az édesapjától elhidegült, aki ezért sem vezette őt oltár elé az esküvőjén.

Harry herceg és Meghan Markle

Harry és Meghan Markle szétzilálta a jó családi kapcsolatokat (Fotó: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)

Mindezt kicsit árnyaltabbá tette Thomas Markle, aki úgy döntött: ha már hiába teper a lánya kegyeiért, legalább a világ előtt tisztázza a nevét, és kiadta a családi titkokat. Valószínűleg jó pénzt kapott az interjúért, amelyben elmondta, Harry felbukkanásáig a lányával nagyon szoros és jó volt a viszonya, Meghan a válás után is vele élt kamasz korában és csak azóta tagadta meg, hogy bekerült a brit királyi családba. Nagy szimpátiát nem váltott ki, hiába sírt a kamera előtt, a bemutatott képek viszont őt igazolták. 

Íme néhány kép Meghan Markle családi albumából: 

Meghan Markle kamaszon
Megnézem
Összes kép (8)

Meghan ma állítólag meghitt bulival ünnepel majd, a kevés meghívottnak pedig kötelező lesz negatív koronavírus tesztet lobogtatnia, ha részt akar venni a születésnapon. Nem tudni, mindez pletyka vagy igaz, de az egykori hercegnéből sokan ezt is kinézik. Hogy kik a vendégek, arról egyelőre semmit sem tudni, de az biztos, hogy Thomas Markle nem kapott meghívót, és biztos, hogy a királyi családból sem utaznak Los Angelesbe, viszont ők mindannyian nyilvánosan is köszöntötték Meghan hercegnét. 

Erzsébet így üzent Meghan Markle-nek: 

Katalin és Vilmos ezzel a fotóval köszöntette Meghan hercegnét: 

Károly sem feledkezett meg a menyéről, ők ezt a fotót osztották meg az oldalukon. 

Kamilla és Károly herceg msolygós képpen köszöntötte Meghant: 

Meghan Markle élete azóta sokakat érdekel: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top