nlc.hu
Sztárok

Debi miatt lángolt a pult a Konyhafőnökben

Ilyet sem láttunk még: lángolt a pult a Konyhafőnökben

Sok évad és rengeteg versenyző után elmondhatjuk: ilyet még nem láttunk a Konyhafőnökben, hogy lángol a pult.

A második adásban ismertük meg Gulyás Debórát, aki ugyan nagyon ad a külsejére és a miniszoknyát sem véletlenül húzott a válogatóra,  de nem ezzel akart bekerülni a Konyhafőnök legújabb évadába

“Szerintem fontos a külső, az első benyomás, rajtam is meg van csináltatva egy-két dolog, a mellem és a szám. (…) Nagyon szeretnék bekerülni a versenybe, mert szeretnék bizonyítani magamnak és mindenkinek, aki azt hiszi, hogy üresfejű vagyok és még fakanalat sem fogtam” – mondta a bemutatkozó részben. 

Gulyás Debóra a Konyhafőnök 7. évadában

Gulyás Debóra a Konyhafőnök 7. évadának versenyzője

Ma este a második fordulóban bizonyíthat, és már az előzetesből kiderült, nem ment olyan simán ez a főzés. Hogy pontosan mi gyulladt ki a pultján először, azt egyelőre nem tudjuk, de egy konyharuha biztosan elégett.

Gulyás Debóra felgyújtotta a konyharuhát is

Gulyás Debóra felgyújtotta a konyharuhát is

Szerencsére a Konyhafőnök forgatásán az első percétől az utolsóig van tűzoltó ügyelet, orvosi ügyelet. Ők figyelik az eseményeket, ott vannak a stúdióban és azonnal be tudnak avatkozni, ahogy azt például az előző Konyhafőnök VIP forgatásán láttuk, amikor Sztarenki Dóri rosszul lett. Ezen felül a stáb és a versenyzők is részt vesznek munkavédelmi oktatáson, kötelező jelleggel, talán ennek is köszönhető, hogy nem lett pánik hangulat.

Itt megnézheted, hogyan csaptak fel a lángok a Konyhafőnök stúdiójában: 

A Konyhafőnök idei évada nem eseménytelen: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top