Sztárok

Elkapta a koronavírust a Trónok harca sztárja, Jonathan Pryce

A színész az ötödik és a hatodik évadban szerepelt a népszerű sorozatban.

Szerencsére már túlesett koronavírus-fertőzésén a 73 éves Jonathan Pryce, akit a Trónok harca rajongói a széria ötödik-hatodik évadából ismerhetnek, amelyben a Főveréb nevű vallási vezetőt játszotta – írja a SorozatWiki

A színész korábban olyan filmekben szerepelt, mint a Magyarországon forgatott Evita, a Ronin, a Stigmata vagy épp a Holnap markában című James Bond-mozi, de tavaly a Netflix A két pápa című produkciójában is feltűnt, alakításáért pedig a legjobb férfi színésznek járó Oscar-díjra is jelölték.

A Trónok harca egyik sztárja is elkapta a koronavírust

A Trónok harca sztárjai, Lena Headey (b.) és Jonathan Pryce (j.) (Fotó: Getty Images)

Pryce nemrég a Guardiannek nyilatkozva mesélt a koronavírus-fertőzéséről, elárulva, hogy még március végén fertőződött meg és súlyos tüdőgyulladás alakult ki nála, ami miatt nyolc napot kórházban kelett töltenie.

„Nagyon kifárasztott a betegség, sokáig éreztem a hatását, nem csak fizikailag, hanem mentálisan is megviselt” – mondta Pryce az interjú során. „Most már jól vagyok, a szervezetem szerencsére rengeteg antitestet termelt, emiatt titkon büszke is vagyok magamra.”

A színészt a rajongók nemsokára A Korona című sorozat következő évadában láthatják majd, amelyben II. Erzsébet férjét, Fülöp herceget alakítja majd.

További híreink a filmek, sorozatok világából:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top