Sztárok

Rémisztően nézett ki a Barátok köztös Nagy Alexandra

Nagy Alexandra arcát téglavörösre festette egy arcpakolás, Tuka Niki is durván festett.

Az RTL Klub Édesítő című műsorának két műsorvezetője Nagy Alexandra és Tuka Niki arcmaszkok tesztelésébe kezdett, ám az események nem várt fordulatot vettek.

Kicsit olyan volt a tesztelés hangulata, mintha egy pizsamapartin lettünk volna. Egy cseppet sem ijedtünk meg, felkészültünk a legrosszabbra. Azonban ami ezután jött, arra nem számítottunk” – mondta Tuka Niki, akinek arcára egy habszerű felhőmaszk került, míg Nagy Alexandra arcát téglavörösre festette a pakolás.

Nagy Alexandra és Tuka Niki, alig felismerhetően (Forrás: RTL Klub)

Nagy Alexandra és Tuka Niki, alig felismerhetően (Forrás: RTL Klub)

 „Alapvetően nem vagyok egy arcmaszk kedvelő típus. Bár mikor Japánban jártam nagyon vicces szumó és panda arcot imitáló gézmaszkokat hoztam haza. Azok nagyon tetszettek, de nem jellemző, hogy maszkokat használok. Ha nagyon karikás a szemem egy-egy szelet uborkát szoktam rátenni. Az én téglavörös maszkom is elég rémisztő volt, azonban alig jutottam szóhoz, mikor megláttam Niki felhőmaszkját. Egészen elképesztően nézett ki, szinte alig látszott ki a szeme, az orra és a szája a maszkból. Ketten együtt, ezekkel a maszkokkal az arcunkon bármelyik horrorfilmben megálltuk volna a helyünket” – mondta Nagy Alexandra. 

Még többet az arcpakolás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top