nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea távozása a Life TV-től

Megszólalt Várkonyi Andrea, ezért távozott a Life TV-től a műsorvezető

Még el sem indult Várkonyi Andrea új műsora a Life TV-n, máris távozott a csatornától. Most elárulta, miért mondott fel.
Várkonyi Andrea

Alig két héttel azután, hogy bemutatták a Life TV Bréking című talkshow-jának csapatátát, és még el sem indult a műsor, bejelentette távozását a csatornától Várkonyi Andrea.

A Life TV közleménye szerint a műsorvezető új szakmai kihívások elé néz, de pontosan nem derült ki, miért hagyta ott a csatornát. Várkonyi Andrea a Blikknek elárulta: azért távozott, mert kapott egy jobb ajánlatot.

„Én mondtam fel, mert mostanra realizálódtak olyan egyéb ajánlataim, amelyekről úgy gondolom, mindenképpen el kell most fogadnom, élnem kell vele. Ezeket sokkal csábítóbbnak tartom, de hogy miről is van szó, arról egyelőre bővebben nem szeretnék beszélni”

– árulta el a Blikknek Várkonyi Andrea.

Többet a Life TV nemrégiben kinevezett vezérigazgatója, Hajdú Péter sem tud a távozásról. Mint mondta, bértárgyalásra sem került sor, mert Andi az elején leszögezte, jól átgondolta a döntését, és szeretne élni az új lehetőséggel.

(Kiemelt kép: Instagram/Várkonyi Andrea)

Ez történt Várkonyi Andreával a Life TV-nél:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top