nlc.hu
Sztárok

Az összes Spice Girls-gyerek

Már a Spice Girls tagjainak is felnőtt gyerekeik vannak

Mel B, Geri , Mel C, Emma és Victoria, vagyis a Spice Girls 1994-ben tarolta le először a slágerlistákat. Azóta vagy háromszor visszatértek, de a 90-es években elért sikereiket nem nagyon tudták megugrani. A 26 éves lánybanda tagjai ma már mind családanyák, sőt, egyikük hamarosan nagymama is lehet...

3 gyerek, sok botrány

A 45 éves Mel B életét nem nagyon kerülték el a botrányok. Két évig a táncos Jimmy Gulzar volt a férje, majd tíz évig Stephan Belefonte neje volt, ám annak a kapcsolatnak sem lett szép vége. De volt a párja Max Beesley és Eddie Murphy is. A színésszel még pereskedtek is, annak érdekében, hogy Murphy elismerje, övé Mel B egyik gyereke. Az énekesnőnek összesen három csemetéje van.  Legidősebb gyermeke Phoenix Chi Gulzar 21 éves. Középső csemetéje Angel Iris Muprhy Brown 13 esztendős, harmadik lánya Madison pedig ősszel lesz 9.

Mel B és a három lánya

Mel B és a három lánya 2018-ban (fotó: Profimedia)

Mostoha is lett belőle

Geri Halliwell is sokszor szerepelt a magánéletével a lapokban. A 48 éves énekesnőnek Sacha Gervasi forgatókönyvírótól született az első gyermeke, Bluebell Madonna, aki már 14 esztendős.

Ger és lányai Halliwel

Geri Halliwell és a lánya (fotó: Profimedia)

2014-ben kezdett randizni Christoan Hornerrel, a Red Bull csapatfőnökével, aki ekkor még házas volt. Fél évvel később már túl voltak az eljegyzésen, 2015-ben pedig össze is házasodtak. Halliwell 2017-ben hozta világra második gyermekét, a kisfiú a Montague George Hector Horner nevet kapta.

Geri Halliwell és fia

Geri Halliwel és fia (fotó: Profimedia)

Az énekesnő mostohaanyja is férje korábbi házasságából született lányának Oliviának.

Gyereke mellett lett felnőtt ember

Mel C életéről már kevesebbet tudunk. A 46 éves énekesnőnek egy nem működő kapcsolata volt a Red Hot Chili Peppers frontemberében, majd Jason J Brown angol rapper oldalán kereste a boldogságot. 2009-ben hozta világra egyetlen gyermekét, a kislánynak a Scarlet nevet adta. “Anyának lenne felszabadító érzés, mert először az felnőtt életemben nem minden rólam szól. Hatalmas felelősséggel tartozom ezért a kicsi lányért, és önmagamért is, hogy képes legyen mindenre megtanítani, óvni, védelmezni, szeretni őt.” A gyerek apja egyébként Thomas Starr, akivel az énekesnő szakított, amikor a lánya 3 éves lett.

Mel C és lánya

Mel C és lánya idén tavasszal (fotó: Profimedia)

Gyerekek igen, esküvő nem

Emma Bunton nem tűnt el a britek életéből. Ma is számos rádióműsor házigazdája, és a tévében is rendszeresen látható, vagy ilyen meglepetés duettet nyom le Robbie Williams oldalán:

De, hogy a magánéletéről is beszéljünk kicsit, a 44 éves híresség 2007-ben hozta világra első gyermekét Beau Lee Jones-t, akinek a rapperből lett séf, Jade Jones az apja. Második gyermekük Tate Lee Jones 2011-ben született. Bár a férfi már kilenc évvel ezelőtt megkérte Emma kezét, az énekesnő nem ragaszkodik a házassághoz. “Nincs szükség esküvőre ahhoz, hogy tudjuk ez a kapcsolat működik, szerelemben élünk.”

Emma Bunton gyermekei

Emma Bunton gyermekei (fotó: Profimedia)

Hamarosan nagymama lesz?

Victoria Beckham életét tényleg nagyon jól ismerjük. Az énekesnőből lett focistafeleség, majd divattervező összesen négy gyermek édesanyja. Legidősebb fia Brooklyn Beckham 21 éves, és néhány hete kérte meg szerelme kezét. Ha pedig követik David és Victoria példáját, akkor az első gyermekre sem kell sokat várni, vagyis a 46 éves Victoriából hamarosan nagymama lehet.

David Beckham gyermekei

A Beckham család (fotó: Profimedia)

Mellettük ott van még a 18 éves Romeo, a 15 éves Cruz és a kilencéves Harper Seven.

David Beckham a gyermekeivel

David Beckham a gyermekeivel (fotó: Profimedia)

Spice Up Your Life

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top