nlc.hu
Sztárok

X-akták Scully ügynöke fantasztikus formában van

Az X-akták Scully ügynöke 52 éves, és hihetetlen jól néz ki

Gillian Anderson, azaz az X-akták Scully ügynöke már 52 éves, mégis jobban néz ki, mint 20 évvel ezelőtt.
Scully 52 éves

A népszerű amerikai sci-fi-sorozat, az X-akták először kilenc évadot élt meg 1993-tól 2002-ig, majd leporolták a 90-es évek sikerszériáját, és hosszú kihagyás után folytatták azt a 10. évaddal. Utóbbi már nem ért el akkora sikereket a korábbi évekhez képest, de ez nem tántorította el a készítőket attól, hogy 2018-ban 11. évadot is kapjanak a rajongók, így Gillian Anderson 11 évadon át bújt bele Dana Scully bőrébe. 

Az 52 éves színésznőről  azonban meg kell jegyeznünk, hogy jól áll neki az évek múlása, jobban néz ki, mint fiatal korában.

Szőke haja tökéletes választás, igazán fiatalos külsőt ad neki, sokkal jobb, mint a vöröses hajszín, amiben a sorozatban megismertük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Yoni and chill. @sexeducation

Gillian Anderson (@gilliana) által megosztott bejegyzés,

A színésznő megmaradt a televíziózásnál: az X-akták óta láthattuk a Szép remények, a Hannibal, a Háború és béke, a Hajsza sorozatokban is, és ő játszotta Margaret Thatcher karakterét a The Crown (A korona) című sorozat negyedik évadában. 

Olvass még többet Gillian Andersonról az nlc.-n:

(Nyitó kép: Gillian Anderson/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top