nlc.hu
Sztárok

Ada esküvője a koronavírus árnyékában

A koronavírus árnyékában zajlott Adáék esküvője

Ada és szerelme, Máté néhány napja házasodtak össze. A járványveszély miatt a templomban maszkokat osztottak. A körülmények ellenére a ceremónia olyan volt, amilyennek szerették volna.
ada

Pintér Adriennt, vagyis Adát még februárban jegyezte el a Németországban élő szerelme, Máté, de az esküvői terveket átírta a koronavírus-járvány. A ceremóniára végül néhány nappal ezelőtt került sor

„Úgy ötvennel kevesebb ember volt ott az esküvőn, mint azt eredetileg terveztük. Sajnos az én nagymamám és Máté nagyszülei hiányoztak, és pár idősebb vagy betegeskedő meghívott is, de meg kellett értenünk a dolgot” – árulta el a Blikknek Ada, aki hozzátette, mivel a ceremónia zárt térben zajlott, ezért a templomban maszkokat osztottak.

Ada azt mondta, a körülmények ellenére az esküvőjük pontosan olyan volt, amilyet szerettek volna. A polgári szertartást már korábban megtartották egy-egy tanú részvételével, de fontos volt, hogy a templomban is örök hűséget fogadjanak.

Ada korábban egyébként már volt házas. Előző kapcsolatából ikerfiai születtek. Bence és Bálint már 14 évesek.

Az esküvőről készült fotókat IDE kattintva nézhetitek meg.

Olvass még Adáról:

(Kiemelt kép: Instagram/Ada)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top