nlc.hu
Sztárok

Krúbi szívproblémái

„Van egy kis para a szívemmel”: Krúbi már nem koncertezik az idén

Az ismert fiatal rapper, Krúbi a saját hivatalos Facebook oldalán tette közzé, hogy szívproblémái miatt úgy döntött, idén már nem vállal több koncertet.
Krúbi - Fotó: Krúbi Official Facebook

A szórakoztató, rendszerkritikus szövegeiről ismert rapper, Krúbi Facebook oldalán írt őszintén szívproblémáiról. A fiatal zenész elmondta, hogy járt kórházban, ahol átesett pár vizsgálaton: fel fog ugyan gyógyulni, ám ez nem megy egyik napról a másikra. Éppen ezért úgy döntött, idén már nem lesz több Krúbi koncert, hogy teljesen helyre álljon az egészsége.

„Olyan koncerteket pedig nem szeretnék adni, amelyeken nem tudok 100%-ot adni, márpedig akik láttak már színpadon tudják, hogy nem egy mikrofon állvány mögött ácsorgós előadó vagyok. Ezért úgy döntöttem, hogy idén nem lesz Krúbi koncert, hogy megadjam magamnak az időt, hogy rendesen felépüljek, és jövőre újult erővel kezdjük újra. Ez amúgy is egy ilyen év: elmaradt fesztiválok, 500 fős létszámstop, raktárkoncertek… ha szerencsénk van talán ilyen téren is jobb körülmények között tudjuk majd megturnéztatni az Ösztönlényt amikor visszatérek” – fogalmazott Krúbi, aki megígérte rajongóinak, hogy addig is hallanak róla, és készül még újdonságokkal.

Pár fontos hír: van egy kis para a szívemmel. Egy kórházazós és vizsgálatokat elvégzős hetet követően úgy néz ki,...

Közzétette: Krúbi – 2020. augusztus 24., hétfő

2020 nem a zenészek éve: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top