nlc.hu
Sztárok

Agárdi Szilviát hazugsággal vádolják

Agárdi Szilvit hazugsággal vádolják – reagált az énekesnő

Agárdi Szilviát nem először vádolják meg azzal, hogy valójában nem is látássérült.

Agárdi Szilvia több mint hét éve tűnt fel az egyik tehetségkutatóban, de ma már nem csak énekesnőként, hanem influencerként is tevékenykedik. Közösségi oldalán gyakran készít videókat, oszt meg magáról fotókat, amit a legtöbben szeretnek. Most azonban betámadták.

Az énekesnő feltett egy videót, amiben azt sérelmezi, hogy ételt akart rendelni akart, és az ügyfélszolgálatos számon kéri rajta, hogy valamit miért nem néz meg. Erre a videóra reagált egy videós, aki azzal vádolta meg Szilvit, hogy valójában nem is látássérült, ami persze az énekesnő szerint nem igaz.

agardi-szilvi

Agárdi Szilvi már máskor is vádolták meg hazugsággal (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Néhány hete beszámoltunk róla, hogy Szilvi látása tovább romlott, ami miatt kórházba is került. Az énekesnő a Mokkában reagált a vádakra, és elmondta, hogy telefonján nagyító és beszélő programot is használ. 

Kiderült, hogy nem ez az első alkalom, hogy valaki betámadja Szilvit. Mostanában több levelet is kapott, hogy azért használja a fehér botot, hogy sajnáltassa magát. Az énekesnő szerint a fehér bot az élete része, amit használ, mert segíti őt a tájékozódásban.

Olvass még Agárdi Szilviről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top