nlc.hu
Sztárok

Romlott Agárdi Szilvi látása

Kórházba került Agárdi Szilvi, rossz híreket kapott az állapotáról a látássérült énekesnő

Bekövetkezett, amitől mindig is félt Agárdi Szilvi.

Agárdi Szilvinek kórházba kellett feküdnie, hogy kiderítsék, mitől romlott tovább a jobb szeme, amivel eddig 7-9 százalékosan látott. Felmerült a gyanú, hogy agydaganata lehet. A látássérült, 25 éves énekesnőt megviseli az állapotában bekövetkezett változás, de igyekszik elfogadni a helyzetet, ahogyan azt is: egyszer talán végképp elveszíti a szeme világát – írja a legfrissebb Story magazin.

Agárdi Szilvi

Agárdi Szilvi, MTI Fotó: Kovács Tamás

Életem legértékesebb kincsének azt a kevéske látást tartom, ami még megadatott. Mivel a másik szememre teljesen vak vagyok, tudom, milyen a teljes sötétség. A jobb szemem jóvoltából viszont eddig megélhettem, hogy milyen látni egy picit” – mondta el a Voice-ban megismert Agárdi Szilvi, akinél agydaganatot szerencsére nem találtak, a jobb szeme azonban 2-3 százalékkal tovább romlott.

Jobb már nem lesz, sajnos csak rosszabb lehet. Azon vagyok, hogy feldolgozzam, új fejezet nyílt az életemben. Amitől féltem, bekövetkezett, de el kell fogadnom” – vallotta be az újra szerelmes énekesnő.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Agárdi Szilviről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top