nlc.hu
Sztárok
Pribelszki Norbi a feleségével

Pribelszki Norbi felesége még nem szerepelt a tévében, na de most – ők a Love Bistro e heti versenyzői

Pribelszki Norbi most egy teljesen más oldalát mutatja meg a nézőknek.

Ezen a héten új versenyzőkkel jelentkezik a Love Bistro.

  • Csisztu Zsuzsa és férje, Norbi
  • Pribelszki Norbi és felesége, Maja
  • Horváth Gréta és férje, Meggyes Dávid
  • Panyik Anita és párja, Márk
  • Szegedi Fecsó és párja, Vivien
  • Oláh Gergő és felesége, Niki

Az előző versenyhét is sok izgalmat tartogatott a nézőknek, ám végül csak két páros, Polgár Tündéék és Tücsiék jutottak tovább a középdöntőbe. Az e heti felhozatalban több olyan versenyző is lehetőséget kapott, akik eddig egyáltalán nem, vagy csak keveset szerepeltek a tévében. Ilyen például Fecsó párja, Vivi, valamint Panyik Anita kedvese, Márk. Pribelszki Norbit sokan ismerhetik a Barátok köztből, ám a feleségével eddig nem szerepelt együtt.

A mai világban egyáltalán nem megszokott, hogy fiatalon házasodnak a párok, Pribelszki Norbi azonban mindössze 22 éves volt, amikor tavaly kimondta a boldogító igent. Már a lánykérés is nagyon romantikus volt, Maja és Norbi esküvőjét pedig bármelyik lagzira készülő pár megirigyelné.

„Volt egy ilyen depressziós, rossz időszakom, Maja akkor jött az életembe, és igazából ő volt az, akinek sikerült ebből a mély gödörből kihúznia engem, ezért én nagyon hálás is vagyok neki” – mesélte a megismerkedésükkor Norbi, aki ma már egy formáció tagjaként zenél és járja az országot a fellépései során. 

A Love Bistro promóvideójában arról beszéltek, hogy nem gyakran állnak együtt a konyhában, de biztosak benne, hogy a sok feszültség és a versenyhelyzet miatt köztük is lesznek konfliktusok.

,,A karantén alatt három hónapja 0-24 együtt vagyunk… Hát, néha rám ordít, vagy ráordítok, hogy miért vesz ilyen hangosan levegőt. (nevet) Úgyhogy ebben a szituációban bármi megtörténhet. Amúgy is egyre nyűgösebb, most még rájön az időhatár, a stressz… Úr Isten! Nem tudom mit vállaltam be” – árulta el a videóban Pribelszki Norbi. Maja hozzátette, ő nem szereti, ha körülötte sürögnek-forognak a konyhában, szeret mindent ő maga csinálni. 

pribelszki norbi és maja

Pribelszki Norbi és a felesége, Maja (Fotó: TV2)

A Love Bistroban sok a feszültség:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top