nlc.hu
Sztárok

Meglepő ajándékokat kapott Emilio a születésnapjára

Rezsóval és gerendából készült tortával ünnepelte Emilio a születésnapját

A zenész azt hitte, csak szűk körben, a családja köszönti majd fel a születésnapján. Felesége azonban egy kerti partival kedveskedett emiliónak, aki mindebből mit sem sejtett.

Nem számított nagy ünneplésre Emilio, aki végül egy zenés-táncos kerti mulatság keretében ünnepelte a 44. születésnapját. Felesége, Tina minden évben kedveskedik neki egy kis meglepetéssel és idén nem volt ez másképp.

Tina szervezte a meglepetést a férjének, Emiliónak

Tina szervezte a meglepetést a férjének, Emiliónak

„Megbeszéltük Tinával, hogy idén visszafogottabban ünnepeljük meg a születésnapomat, amely egy napra esik a 9.házassági évfordulónkkal. Egy darabig azt hittem, hogy tényleg így lesz, azonban amikor a születésnapom reggelén azt mondta, hogy a jelzéséig ne mozduljak ki a szobából, már tudtam, itt készül valami. Ekkora mulatságra azonban nem számítottam” – mondta Emilio, akinek felesége igyekezett emlékezetessé tenni az évfordulót.

Emilio születésnapi meglepetés bulija

Emilio születésnapi meglepetés bulija

„Tényleg nem szerettem volna nagy mulatságot, de egy szűk, családi-baráti körű ünneplés kijár mindenkinek. Meghívtam Emilio kedvenc zenekarát, a barátainkat és a család is ott volt. Bográcsoztunk egyet, jót beszélgettünk, táncoltunk, soha rosszabb napunk ne legyen” – tette hozzá Tina, akinek férje bőven beéri ennyivel.

Emilio tortája: egy deszka, amit tejszínnel kentek meg

Emilio tortája: egy deszka, amit tejszínnel kentek meg

„Remek mulatság volt, nagyon jól esett, hogy ennyien el tudtak jönni. Egy rezsót is kaptam ajándékba, így még többet főzhetek, aminek nagyon örülök. A nagy ünneplésben azért a diétára is figyelni kellett, de megtették ezt a barátaim is. Az egyik torta ugyanis nem is torta volt, csak egy fa gerenda tejszínhabbal bevonva. Szerencsére így nem is volt miért elcsábulni” – mondta Emilio a Sláger TV-n látható Drága családom mai epizódjában. A zenész már több diétába is belefogott, ezúttal azonban komoly sikereket ért el és ragaszkodik a szigorú étrend betartásához. A barátoknak ugyan vett a család egy valódi tortát, és a diétázóknak is volt néhány szelet mentes sütemény, de még a bográcsos ételből is gyakrolatilag csak kóstolót szedtek ki Emilióék. 

Emilio tortája a születésnapján - amiből egy falatot sem evett

Emilio tortája a születésnapján – amiből egy falatot sem evett

A diéta fontos Emiliónak és a családjának: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top