nlc.hu
Sztárok

Fajt Alexet lányként ismerhettük meg

Fajt Alexet még nőként láthattad az Éjjel-nappal Budapestben, mára sok minden változott

Osváth Zsolt ismét különleges vendéget interjúvolt - Fajt Alex lányként született, aztán valami megváltozott benne.

Fajt Alexet még Alexandraként ismertük, amikor az Éjjel-nappal Budapestben szerepelt, Emma volt a neve a sorozatban. Egy leszbikus lány szerepét kapta, majd kiderült, hogy az életben is a saját neméhez vonzódik. Egy ideje már nem szerepel a tévében, az utóbbi időben pedig rengeteg dolog változott az életében. A legjelentősebb mindenképp az, hogy rájött, férfi testben szeretne élni. Osváth Zsolt vendége volt a 4Falközött című műsorban, ahol mesélt az elmúlt időszakról.

Alex beszélt arról, hogy már kiskorában is nagyon fiús lány volt: farsangkor mindig fiú jelmezeket öltött, fiús sportok érdekelték, ám ekkor még hosszú szőke haja volt, kislányos megjelenése, így nem gondolták a szülei sem, hogy egyszer változni fog.

Így nézett ki Alex lányként:

énb emma fajt alex

Fajt Alex még Emmaként az ÉNB-ben (Fotó: RTL Klub)

,,15-16 évesen kezdtem el járni egy lánnyal, akivel 18 éves koromig voltam együtt” – mondta Alex, aki korábban rájött, hogy nem vonzódik a férfiakhoz, és inkább a saját neméhez vonzódik. Az édesanyja sokkot kapott, amikor bejelentette ezt, ám később megértette, hogy jobb így, mintha a háta mögött találkozgatott volna a lánnyal. 

Alex 22 évesen szerepelt az Éjjel-nappal Budapestben, akkor még lányként, lány névvel. ,,Ez egy szerep volt, teljesen annak szólt. Akkor már nehéz volt női testben élni. Akkor már túl voltam egy öngyilkossági kísérleten, függőségen és rehabon. Ott azt gondoltam, hogy megküzdök az életben és tovább lehet így menni. Amikor először rájöttem, hogy transznemű vagyok, akkor 20-21 éves voltam, akkor próbáltam elhessegetni a gondolatot a családom miatt” – emlékezett vissza a srác.

És itt van a videó, amelyben először beszélt az átalakulás folyamatáról Alex:

A transzneműségről bővebben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top