nlc.hu
Sztárok

Gyerekként megerőszakolták ÉNB Bellát

11 évesen volt nemi erőszak áldozata az Éjjel-nappal Budapest sztárja

Élete legfájdalmasabb titkát osztotta meg ÉNB Bella, azaz Kéri Bea. Az Éjjel-nappal Budapest sztárja úgy döntött, nem hallgat tovább, és elmeséli, mit történt vele, amikor mindössze 11 éves volt.

Gyerekkorának egyik szörnyű fejezetéről mesélt a Blikknek ÉNB Bella, azaz Kéri Bea. Az Éjjel-nappal Budapest sztárja – aki Pszí művésznéven rappel – azért vállalta be, hogy beszél a vele történtekről, mert úgy véli, ezzel példát mutathat másoknak. Szerinte senkinek nem szabad magába temetnie a szégyenét.

„Tizenegy éves voltam, amikor egyedül mentem haza egy iskolai vetélkedőről. Arra figyeltem fel, hogy valaki mögém lép, utána se kép, se hang. A következő emlékem, hogy fekszem egy ágyon, ahol ott van az a férfi is, aki megerőszakolt, aki elvette a legnagyobb kincsemet” – emlékezett vissza a szörnyű napra Bea. A lány sokkot kapott, majd hazáig rohant. Szülei érezték, hogy baj van, de nem beszélt nekik a történtekről.

ÉNB Bella az eset után depresszióval küzdött. Öt év telt el, mire egy barátjának mesélni mert a történtekről. 

pszi énb bella

ÉNB Bella évekig depresszióval küzdött (Fotó: Youtube)

„Tudtam, hogy nem én tehetek a történtekről, de a szégyenérzet hatalmas volt, ezért inkább hallgattam. Tizenhat évesen egy barátomnak meséltem el először a történetet, édesapámnak néhány évvel később, a trauma évfordulóján, egy vita során. Összetört, tehetetlen volt…” – mesélte a Blikknek Bea, aki édesanyjának és bátyjának a mai napig nem mesélt részletesen a történtekről.

A rapperként is tevékenykedő Bea azt mondja, ha visszamehetne az időben, talán elmondaná egyből, hogy mi történt. Így elkaphatták volna az erőszakolót is. Bea néhány évvel később egy barátját kérte meg, hogy keresse meg azt a férfit, aki molesztálta, de addigra meghalt.

„Nem szabad titkolózni, szégyenkezni! Fel lehet állni a padlóról. Én tudtam, hogy nem minden férfi szörnyeteg, másnak szavazhatok bizalmat” – magyarázta ÉNB Bella, aki a depresszió elől a zenébe menekült. Sokat hallgatta a Hősök számait, akikkel most közös klipet készíthetett. A Bella dala arról szól, amin keresztül ment gyerekkorában.

Olvass még az Éjjel-nappal Budapest sztárjairól:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top