nlc.hu
Sztárok

Csűrös Karola nem jár ki a temetőbe

Csűrös Karola nem jár ki a férjéhez a temetőbe, azt is elárulta, miért

Csűrös Karolát nyomasztja a temető, ráadásul az egészségi állapota sem a legjobb.

Tavaly nyáron, 89 éves korában hunyt el Horváth Ádám, a Szomszédok atyja. Feleségét, Csűrös Karolát teljesen összetörte a gyász, alig mozdult ki a lakásból szeretett férje halála után. Az utóbbi időben az egészségügyi problémák sem kerülték el a színésznőt: április végén trombózis miatt került életveszélyes állapotba, sokáig kórházban ápolták. Hamarosan elkészül a férje sírhelye, ám azt mondja, hogy több oka is van, amiért csak ritkán látogat ki a temetőbe.

,,Úgy gondolom, a férjem lelke mindig velem van! Nem kell ahhoz kijárkálnom a temetőbe, hogy megemlékezzem róla! különben is úgy vélem, Ádám nincs ott, egy sokkal jobb helyen van. (…) Nyomaszt engem az a hely! Annyit elárulhatok, most csináltatjuk a sírkövét. meg kellett várni, amíg letelik az egy év. Fekete márványból készül, de nem lesz rajta semmi dísz vagy felesleges ékesség” – árulta el a Sorry magazinnak Csűrös Karola.

csűrös karola horváth ádám

Csűrös Karola és Horváth Ádám (Fotó: Smagpix)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top