nlc.hu
Sztárok

Friss hírek Csűrös Karola állapotáról

Friss hírek Csűrös Karola állapotáról

Két hónappal korábban került kórházba Csűrös Karola, akinek állapotáról a barátnője árult el néhány információt.
CSűrös Karola jobban van

Csűrös Karola színésznő idén áprilisban került kórházba. A 83 éves elismert színésznő, trombózis miatt került életveszélyes állapotba. Barátnője és kolléganője, Pásztor Erzsi folyamatosan tartotta benne a lelket. Sokat beszéltek az elmúlt hetekben telefonon. Amikor pedig Csűrös Karolát arról kérdezte a Bors munkatársa, hogy hogyan érzi magát, csak annyit mondott, hogy köszöni a megkeresést, jól érzi magát, ám többet nem akar nyilatkozni.

Pásztor Erzsi elárult a lapnak néhány friss információt Csűrös Karola állapotáról június végén. Beszámolt arról, hogy a színésznő állapotán sokat segített a gyógytornász. A korábban nehezen mozgó Csűrös Karola, már körbe-körbe tud mászkálni a lakásában, ami hatalmas javulás. “Pont nemrég beszélgettünk Tordai Terivel, hogy össze kéne magunkat kapni és meglátogatni őt, ha olyan állapotban van. Addig marad a telefon, de rendszeresen keressük, hogy ne viselje meg annyira bezártság” – mondta bizakodóan Pásztor Erzsi a Borsnak.

Szomszédok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top