TV-sztárok

Csűrös Karola rettentő rossz állapotban van

Csűrös Karola trombózist kapott, és nagyon nincs jó állapotban.

Csűrös Karola állapota lassan javul a trombózisa után. Igaz, hazaengedték a kórházból, de járni még nem tud – írja a Blikk.

„Nagyon ijesztő volt, már csak a fájdalom is, amit a térdemben éreztem, ezért is hívtam ki az orvost, aki beküldött a kórházba. Nem akartam menni, mert a vírus miatt nem szívesen megy az ember betegek közé, de azt mondták, nincs más választásom. Szerencsére egyágyas szobában voltam, kedvesek voltak, vigyáztak rám, mindenféle óvintézkedéseket megtettek, nehogy bajom legyen…” – mondta a férjét tavaly elveszítő Csűrös Karola, aki már otthon van, de segítségre szorul.

Nehéz helyzetben van a trombózison átesett Csűrös Karola

Csűrös Karola tavaly vesztette el férjét, Horváth Ádámot. Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

„Sajnos, nem tudok járni, sőt lábra sem tudok állni, még segítséggel sem. Ezért minden apró dolog, ami korábban természetes volt, most nagyon nagy nehézséget okoz. A mosdóba való eljutás, vagy a mosakodás… mit ne mondjak, nagy kihívás. Szóval egész napos ápolásra, segítségre van szükségem” – mondta Csűrös Karola, aki nincs egyedül, családja intézi neki a bevásárlást, valamint egész nap mellette van a segítője is.

(Nyitó kép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top