nlc.hu
Sztárok

Curtisék szakításának okai

Ismerősei szerint Curtis újra visszacsúszott az éjszakai életbe, felesége nem akar békülni

A rapper és párja boldogságának már egy ideje vége, de a látszatot még a közeli barátaik előtt is fenntartották.

Curtisék szakításánaka híre még a hozzájuk közelállókat is meglepte, a rapper és felesége ugyanis nem verték nagydobra, hogy komoly problémáik vannak – írja a legfrissebb Story magazin. Ismerőseik szerint az okozhatta kenyértörést, hogy Curtis újra bekerült az éjszakai életbe.

Curtis

Curtisnek nem sikerült leszámolnia az életvitelével (Fotó: TV2 / Sajtószoba)

„Kriszti költözött el Curtistől, megelégelte, hogy újra elkezdett kimaradozni éjszaka, és gyakran eljárt a haverjaival bulizni. (…) Abban bízott, hogy a gyerekük megszületésével nyugodt családi életet élhetnek, de végül nem így lett” – árulta el egy közeli barát.

A közeli ismerőseik szerint a szakítás végleges, egyikük sem akarja újrakezdeni: „Ugyan a kisfiuk miatt jóban maradtak, és gyakran találkoznak, Kriszti nem akar békülni, betelt nála a pohár, és Curtis is büszkeségből azt hangoztatja, hogy megáll a lábán egyedül is”. A Sztárban sztár című műsorban is szereplő zenész egyik barátja így konstatálja a történteket: „Kapott egy új esélyt a boldog életre, de nem tudott élni vele”.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Ismerősei szerint Curtis újra visszacsúszott az éjszakai életbe, felesége nem akar békülni

Olvass még Curtisékről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top