nlc.hu
Sztárok

Kapócs Zsóka akkor és most fotói

Eltelt 20 év! Ennyit változott az egykori Szépségkirálynő, Kapócs Zsóka

22 éve annak, hogy első komolyabb szépségversenyén indult Kapócs Zsóka, aki ma már egy teljesen új területen ér el szép sikereket.

1998-at írtunk, amikor Kapócs Zsóka bejutott a Miss Universe döntőjébe. Bár akkor nem sikerült diadalmaskodnia, nem adta fel a harcot. Két évvel később a Queen Of The World elnevezésű szépségverseny magyarországi döntőjét nyerte meg, majd 2001-ben a Miss World Hungary megmérettetésen indult, és az ő fejére került a korona, így ő képviselhette hazánkat a Miss World választáson. A szépségversenyek megnyitották számára a kapukat a televíziós műsorokhoz, így több csatornán, és rádióműsorban is találkozhattak vele a rajongói. Idővel színpadi színésznő lett belőle, számos darabban szerepelt, és kiadott lemezt is.

2018-ban adott életet kisfiának, akinek a Borisz nevet adta, és innentől a családjára, a kisfiára fókuszált. “…a legmélyebb anyai érzések szépen fokozatosan törnek elő. Mostanában időnként már azon tűnődöm, lehet-e még fokozni ezt a szeretetet, amit érzek”- mondta a Story magazinnak, amikor kisfia egyéves lett.

Kapócs Zsóka akkor és most

Kapócs Zsóka 2001-ben és 2020-ban. Lássuk be, nem sokat változott. (fotó: SMAG; Kapócs Zsóka/Facebook)

Kapócs Zsóka nem tartozik azon hírességek közé, akik állandóan posztolnak az életükről. Csak ritkán enged bepillantást a magánéletbe a közösségi oldalakon, és nem vállal el szerepléseket tévéműsorokba. Alig pár napja írtuk meg, hogy az egykori szépségkirálynő mostanában lakberendezéssel foglalkozik, és egyre nagyobb sikereket ér el ezen a területen is. Ahogyan ő fogalmazott egy posztjában: “Szerelmese lett a lakberendezésnek.”

Kapócs Zsóka 19 évesen indult el első, komolyabb szépségversenyén, és 22 esztendősen lett az ország legszebb hölgye. Ő azonban nem akarta, hogy beskatulyázzák ebbe a szerepbe, és mindig valami újra törekszik. Egyszerűen látszik, hogy a 41 éves híresség tökéletes boldog és elégedett az életével, és jól érzi magát a bőrében. Miért is ne érezné?!

Szépségkirálynők élete:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top