nlc.hu
Sztárok

Pécsi Ildikó mély gyásza

Újabb hírek a gyászoló Pécsi Ildikó állapotáról

Pécsi Ildikónak fogadott fia segít abban, hogy elviselhetőbbé váljon a gyász.

Pécsi Ildikót fogadott fia, L. Péterfi Csaba kérte fel a színdarabjához, a művésznő pedig lelkesen instruálta a színészeket vasárnap a Fekete Péter című darab első színpadi próbáján – írja a Blikk.

Pécsi Ildikó gyásza

Pécsi Ildikó végre talált magának elfoglaltságot (Fotó: Szabolcs Birton /smagpix)

 „Két szerelmem volt az életben: az egyik Édesjólajosom, a férjem, aki lélekben mindig és mindenütt velem van, a másik a színház, ami örök, ettől sohasem fogok elszakadni… Sokszor elolvastam a szövegkönyvet, elképzeltem a figurákat, de most találkoztam először a színészekkel, akik akkora szeretettel fogadtak, hogy beragyogta a szívemet. Édes, aranyos, tehetséges kis társulat. A napjaimat főként a múltban élem, rengeteget gondolok a papára, minden rá emlékeztet otthon, ami fáj, de jó is, hogy lélekben velem van. Mégis a jövőt jelenti számomra a munka. Sokat rendeztem korábban, sok emléket felidéztem ezekről is. Most, hogy találkoztam a színészekkel is, újabb ötleteken gondolkodom” – mondta Pécsi Ildikó. 

Még több cikk Pécsi Ildikóról az nlc-n:

(Nyitó kép: Szabolcs Birton /smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top