nlc.hu
Sztárok

Molnár Tibi és Délia esett ki a Love Bistróból

Molnár Tibi és Délia esett ki a Love Bistróból

A Love Bistro szerelmesei szinte csak bekukkantottak a műsorba: mindössze egy napot tölthettek a játékban.

Hétfő este ismét eljött a legizgalmasabb pillanat a Love Bistróban, amikor egy párnak búcsúznia kellett a játéktól. Bernáth József és Baracskay Angéla szerint ez a lelkes amatőrök hete a bisztróban – a tudás ugyan még hiányzik a versenyzőkből, a tűz viszont megvan bennük. Az a pár, akinek a hétfői feladatok a legkevésbé sikerültek, Molnár Tibi és Délia volt, így nekik kellett elhagyniuk a TV2 gasztro-reality műsorának színpadát.

 

Tibiék egyébként sejtették, hogy ki fognak esni, úgy gondolják, a második fordulóban úszott el a továbbjutásuk, azt sikerült annyira elrontaniuk, hogy végül ők kerültek kieső helyre.

A szerelmesek ugyankkor azt mondják, nem bánták meg, hogy részt vettek a játékban, ha újra kezdhetnék, megint belevágnának, mert „tök jó móka volt”. Délia szerint ugyanakkor szerencséjük volt, mert a hangulat nagyban függ a társaságtól, és nekik nagyon jó bandát sikerült kifogniuk.

A Bistróban zajlik az élet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top