nlc.hu
Sztárok

Polgár Tünde a photoshopról

Polgár Tünde: „Nem fogom térhajlítással leretusálni a kis úszógumim”

Polgár Tünde nem akar mást mutatni, mint ami.

Polgár Tünde mindig hű maradna önmagához, ezt már az első szereplésekor elárulta. Fontos számára, hogy ne a tökéletességet mutassa, hiszen ilyen nem létezik – szeretné, ha a rajongói nem ezért követnék. Egy újabb példa erre a legutóbbi posztja, ahol egy kicsit a photoshopolt Insta-celebeknek is beszól, közben pedig reményt ad az átlagembernek. A bejegyzést itt nézheted meg.

„Vállalom magam! Úgy, ahogy vagyok! Nem fogom térhajlítással leretusálni a kis úszógumim-zsírpárnámat. Vagy a ráncaimat. Ezek a képek azoknak a lányoknak és nőknek készültek, akik az alig 20 évesen agyonretusált netmacák tökéletes, bőrpórus-mentes nők példáját látják nap mint nap. És folyton azokhoz mérik magunkat. Mert a valóság nem tökéletes! Ettől még vállaljuk és szeressük önmagunkat! Ébredjetek végre fel és éljetek! Szeressétek, akik vagytok! Én unom, hogy itt mindenki tökéletes! Na, én nem!” – írja közösségi oldalán Polgár Tünde, akivel százszázalékosan egyetértenek a követői.

polgár tünde

Polgár Tünde (Fotó: Smagpix)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top