nlc.hu
Sztárok

Stohl András is őrséget állt az SZFE épületénél

Stohl András is őrséget állt az SZFE épületénél

Az SZFE egykori diákjai is segítik a magukat elbarikádozó tanulókat. Közéjük állt be most Stohl András is, aki erről a Facebook-oldalán is posztolt.

Stohl András eddig sem rejtette véka alá, hogy kiknek a pártján áll a Színház- és Filmművészeti Egyetem ügyében. Az elsők között, még augusztus végén posztolt arról, hogy kiáll az új kuratórium által durván kritizált tanárok, például volt osztályfőnökei, Zsámbéki Gábor és Székely Gábor mellett, mert mindent, amit erről a szakmáról meg lehet tanulni, azt tőlük tanulta meg.

Csak annyit szeretnék mondani, hogy sajnálom. Sajnálom, hogy azok, akik bírálják, soha nem lehettek ennek a két embernek a tanítványai, mert ha ebben a kegyben részesülhettek volna, akkor tudnák, hogy sosem egy az igazság és az ember nagyszerű

– írta még akkor. Most azonban már nem csak szavak szintjén, hanem tettekkel is kiállt az alma matere mellett, ugyanis Máté Gáborhoz és sok szakmabelihez hasonlóan ő is őrséget állt az intézménynél a Vas utcában, frissen szabadulva eddigi karanténjából. Erről a Facebook-oldalára töltött fel egy fotót, ami mellé ezúttal nem fűzött kommentárt, annál többen érezték úgy, hogy hozzá kell szólniuk a képekhez: gratuláltak Stohl Andrásnak, amiért beállt a diákok mögé és kiállt az SZFE mellett. 

Stohl András őrséget állt az SZFE épületnél

Stohl András őrséget állt az SZFE épületnél (Fotó: TV2 Sajtószoba)

Az SZFE ügye mellett sokan kiállnak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top