nlc.hu
Sztárok

Császár Előd felnőttként ismerte meg vér szerinti anyját

Császár Előd a nevelőintézetes időszakról és a családjáról: „Van egy másik anyukám is”

Császár Előd először beszélt arról, hogy hat hónapig intézetben nevelkedett, mielőtt örökbe fogadták.

Születése után állami gyermekotthonba került, és hat hónapig ott nevelkedett Császár Előd. A kilencvenes évek népszerű popsztárja, aki az utóbbi években elsősorban Amerikában, Shane 54 néven zenélt, a Story magazinnak mesélte el családja történetét. 

Hatéves voltam, amikor az anyukám nagy zokogva elmesélte, hogy nekem van egy másik anyukám is. Ha jól emlékszem, látott egy tévéműsort, amelyben Ranschburg Jenő, a híres pszichológus megfogalmazta, hogy az örökbe fogadott gyerekeknek minél előbb el kell mondani az igazságot, ezért anyu úgy döntött, hogy nem titkolja tovább: én nem az ő vér szerinti fia vagyok!” – nyilatkozta Császár.

Vér szerinti anyja, aki házasságon kívül, egy rövid életű kapcsolatból szülte meg őt, 18 éves sem volt fia születésekor. Az ő anyja pedig azonnal állami gondozásba adta a csecsemőt. A kisfiút végül vér szerinti apja és annak felesége fogadták örökbe fél évvel később. „Elődöt hét hónapos korában vittük haza az intézetből, de előtte egy hónapon át mindennap vele voltam, hogy egymáshoz szokjunk. Három és fél éves korában született meg a húga, Júlia, és hatéves volt, amikor végre hivatalosan is sikerült örökbe fogadnom. A mai napig roppant bensőséges a kapcsolatunk, soha nem hallottam tőle, hogy nem én lennék az édesanyja” – mondta Császár Előd anyja, Gitta.

Vér szerinti anyja végül 2011-ben, e-mailben vette fel a kapcsolatot az énekessel, írásban azóta is tartják a kapcsolatot.

Story magazin legrisebb számában Tóth Andi, Császár Előd, Steiner Kristóf

Császár Előd a Story magazinban

Császár Elődről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top