Sztárok

Császár Előd visszatér az éterbe

Császár Előd az utóbbi években eléggé eltűnt, most azonban visszatér a közszereplők közé.

Császár Elődnek ígéretes karrierje volt, rengeteg fellépéssel, foglalkoztatással. Ezt azonban derékba törte egy baleset 1998-ban, amikor a BMW-jével egy rendőrautónak ütközött. A kocsi sofőrje, egy 25 éves rendőrtiszt a helyszínen életét vesztette. Ez népharagot zúdított a zenészre, ráadásul el is ítélték, de végül csak három év próbaidőt kapott. A Bors azt írja, hogy Császár Előd visszatér a Sláger FM-en, de a zenész nem reagált a lap megkeresésére. Helyette Jáksó László, a rádió kreatív igazgatója nyilatkozott. 

Császár Előd a Sláger FM-en tért vissza. Fotó: Facebook

„Elődnek a baleset előtt szép karrierje volt, jó zenét csinált. Emberként semmi közöm hozzá, egy »hülyegyereknek« tartom, és csak udvariasságból használom ezt a kifejezést, mert kreatív igazgatóként engem minősítene, ha durvább kifejezéssel illetném. Soha nem hallottam nyilvánosan bocsánatot kérni. Nekem fontos a rádióm és a zenei minőség. Attól, mert valaki rossz minőségű ember, még lehet tehetséges. A hallgatóknak joguk van eldönteni, hogy elfogadják vagy sem. Az ő döntésüket pedig tiszteletben fogjuk tartani” – mondta a Borsnak a rádiós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top