nlc.hu
Sztárok

Jáksó László a rádiózás után

Jáksó László április óta nem rádiózik – kiderült, mit csinál most

Jáksó László visszatért régi szerelméhez, a programozáshoz.

Jáksó László hirtelen távozása a Sláger FM-től sokakat meglepett, sokáig találgatták, hogy mi volt az igazi ok. A rádiós nem csak a műsorvezetésről,  hanem kreatív igazgatói posztjáról is lemondott. A felmondás kapcsán sem a rádiós, sem munkaadója nem kívánt nyilatkozni, de az egyik munkatárs mondott pár szót.

„Egyszerűen összevesztek a tulajdonossal, ezért állt fel Jáksó hirtelen. Egyik fél sem erőltette a közös együttműködést, megszakítottak inkább minden kapcsolatot, így nemcsak a műsorból, de még a vezetői posztról is távozott.”

Ennek már több mint nyolc hónapja, azóta pedig most adott először hírt magáról. Kiderül, mivel foglalkozik most.„A programozás igazából mindig is nagy szerelem volt nekem, most főként vállalatirányítási rendszereket tervezek. Sokan nem is gondolnák, valójában mennyire kreatív szakma ez, én nagyon szeretem – kezdte a Blikknek a műsorvezető, akinek egyelőre nem hiányzik a korábbi munkája. – A médiában ordítva mutogatja magát az ember, a programozást meg egyedül, csendben csinálom. Nem tervezem a visszatérést, mert egyszerűen nincs most olyan műsor, amelyben el tudnám képzelni magam. Teljesen elégedett vagyok az életemmel, ráadásul most itthon maradhatok, és itthonról dolgozhatok, amit a médiában nem nagyon tehettem volna meg, az egészségünk pedig mindennél fontosabb” – árulta el a Blikknek Jáksó László.

jáksó lászló

Jáksó László (Fotó: Facebook)

Olvass még Jáksó Lászlóról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top