TV-sztárok

Ez lehet az oka Jáksó László hirtelen távozásának a Sláger FM-től

Bombaként robbant hétfőn a hír, hogy Jáksó László távozott a Sláger FM-től. A rádióhoz közel álló forrás sejteni véli, miért volt ennyire váratlan a döntés.

Jáksó László januárban még óriás lendülettel vetette bele magát a műsorvezetésbe. Úgy tűnt, hogy a rádiós jól érzi magát a Sláger Reggelben, hétfőn azonban már csak Viktorin Tamás és Pordán Petra vezették a műsort. Kiderült, hogy Jáksó László hirtelen távozott a rádiótól, így kreatív igazgatói posztjáról is lemondott. A felmondás kapcsán sem a rádiós, sem munkaadója nem kívánt nyilatkozni.

Fotó: Vadnai Szabolcs

Fotó: Vadnai Szabolcs

„Egyszerűen összevesztek a tulajdonossal, ezért állt fel Jáksó hirtelen. Egyik fél sem erőltette a közös együttműködést, megszakítottak inkább minden kapcsolatot, így nemcsak a műsorból, de még a vezetői posztról is távozott” – árulta el a Blikknek a neve elhallgatását kérő informátor. Jáksó László a távozása kapcsán csak annyit mondott, hogy nem szomorú miatta. A rádiós gondolatai most nem csak a média körül forognak, így az sem kizárt, hogy programozással foglalkozik majd. 

A Sláger FM hallgatóit látszólag nem érintette meg Jáksó László távozása. „Végre hallgatható volt a reggeli műsor, maradjon is így, veletek!” – a rádió közösségi oldalán egyelőre többségében vannak azok a kommentelők, akik örülnek, hogy ezentúl nem Jáksóval indulnak a reggelek.

További cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top